Liverpool kalecisi Alisson Becker gözyaşlarına boğuldu! Trajik haber...

25.02.2021 - 10:16 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 16:52

İngiltere Premier Lig haberleri... Liverpool'un kalecisi Alisson Becker, babasından gelen acı haberle sarsıldı. Alisson Becker'in babası kaç yaşında ve neden öldü? İşte detaylar...

Liverpool kalecisi Alisson Becker gözyaşlarına boğuldu! Trajik haber...

AJANSSPOR-HABER 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un Brezilyalı kalecisi Alisson Becker, belki de hayatının şokunu yaşadı. Alisson'un babası Jose Becker, gölde boğularak hayatını kaybetti. Detaylar haberde...

Jose Becker gölde yüzerken yaşamını yitirdi

Ada ekibinin kalecisi Alisson Becker'in babası Jose Becker, Rincao do Inferno yakınlarındaki bir baraj gölünde yüzüyordu. Çarşamba günü Becker bir anda kayboldu.

Cansız bedeni daha sonra bulundu

ESPN Brezilya'nın haberine göre; acı haber ise gece saatlerinde geldi. Arama-kurtarma ekipleri baba Jose Becker'in cansız bedenini 23:59 civarında buldu. Jose Becker'in vefatı daha sonra resmen açıklandı.

Eski kulübü Internacional açıklama yaptı

Internacinal Kulübü'nden ilk açıklama geldi. Internacional, "Eski kalecilerimiz Alisson ve Muriel'in babası Jose Agostinho Becker'in vefat haberini almış olmaktan büyük üzüntü duyuyoruz" mesajını paylaştı.

“Asla yalnız yürümeyeceksin Allison”

Liverpool’un sosyal medya hesabından da Allison Becker için açıklama geldi.

Yapılan paylaşımda, kulübün sloganıyla Becker'e destek verildi ve “Asla yalnız yürümeyeceksin  (You’ll Never Walk Alone)” ifadeleri kullanıldı. Liverpool’un bu paylaşımına, Tottenham da yorum yaptı. Allison’un babasını kaybetmesi üzerine Tottenham başsağlığı mesajı yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler