Liverpool kazanmayı unuttu! Chelsea'den tek vuruş...

05.03.2021 - 01:52 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 08:45

İngiltere Premier Ligi’nde Liverpool, sahasında ağırladığı Chelsea’ya karşı 1-0 mağlup oldu. Chelsea, zorlu Liverpool deplasmanından 3 puan çıkartarak; Şampiyonlar Ligi iddiasını kuvvetlendirdi. Jürgen Klopp, Mohamed Salah’ı oyundan aldığı sırada Mısırlı oyuncunun üzgün olduğu, hatta oyundan erken alındığı için kızgın olduğu kameralara yansıdı. Chelsea’nin tek golü ise ilk yarıda Mason Mount’tan geldi. Liverpool - Chelsea maç özeti için haberi okumaya devam edebilirsiniz. İşte detaylar…

Liverpool kazanmayı unuttu! Chelsea'den tek vuruş...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig’in büyük bir merakla beklenen maçı dün tamamlandı. Liverpool - Chelsea karşılaşmasında, Chelsea; deplasmanda Mason Mount’un golüyle 1-0 galip gelmesini bildi. Chelsea ile Liverpool arasında son 2 senede oynanan 7 maçın dördünü Liverpool, ikisini Chelsea kazanmış; bir maç da berabere bitmişti. Liverpool’a karşı son 2 müsabakada galip gelemeyen Maviler, Anfield’de 3 puanı alıp Şampiyonlar Ligi için oldukça önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırmış oldu.

Liverpool - Chelsea maç özeti

Dün, Liverpool’un evi Anfield Arena’da oynanan Liverpool - Chelsea maçını, Mason Mount’un ilk yarıda attığı golle konuk takım kazandı. 90 dakikanın büyük bölümünde iki takımda tam olarak oyuna hakimiyet kuramadı. Pas sayıları, pas isabet oranı, şut ve topa hakimiyet gibi sıralamalarda her iki ekipte birbirine yenişemedi. İlk yarıda Mount’tan gelen golü iyi koruyan Maviler, Liverpool virajından 3 puanla ayrıldı. Bu kritik galibiyetten sonra Chelsea, Everton’un bir basamak üstüne çıkarak 4. sıraya kuruldu. Liverpool ise, bu mağlubiyetten sonra 7. sıraya geriledi.

Klopp'un son büyük sınavı Arsenal

Jürgen Klopp’un öğrencileri bu sezon, büyük takımlara karşı kazanmayı unuttu. Ligde Everton, Leicester City, Manchester United, Manchester City ve Chelsea karşısında mağlubiyetle ayrılan Liverpool, bu yıl dramatik bir düşüş yaşıyor. Kırmızıların son büyük maçı Arsenal’e karşı olacak.

Senin için hazırladığımız haberler