Liverpool, Real Madrid duvarını aşamadı! Vizeyi Boğalar aldı

14.04.2021 - 23:47 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 00:17

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile deplasmanda golsüz berabere kalan Real Madrid, yarı finale yükselerek Chelsea’nin rakibi oldu. İşte detaylar...

Liverpool, Real Madrid duvarını aşamadı! Vizeyi Boğalar aldı

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi’nde iki dev takımı karşı karşıya getiren eşleşmeden Real Madrid galip çıktı. İspanyollar, 3-1 kazandıkları ilk maçın rövanşında Liverpool ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak yarı final biletini kaptı.

Courtois Liverpool'a geçit vermedi

Anfield’da oynanan çeyrek final rövanş karşılaşmasına ilk maçtan avantajını taşıyan Real Madrid savunmada dikkatli bir futbol sergiledi. Baskılı bir oyun oynayan Liverpool ise yakaladığı pozisyonlarda kaleci Courtois’yı geçemedi.

Ozan Kabak 60 dakika oynadı

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan temsilcimiz Ozan Kabak ise, 60. dakikada yerini forvet oyuncusu Diogo Jota’ya bıraktı. Liverpool böylece rüya gibi geçen önceki sezonun ardından Premier Lig'den sonra Şampiyonlar Ligi'ne de havlu atarak büyük hayal kırıklığı yaşadı.  

Chelsea ile İstanbul için kapışacaklar

Bu sonuçla yarı finale yükselen Real Madrid’in rakibi bir başka İngiliz ekibi Chelsea oldu. Real Madrid ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final maçları 27 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde oynanacak ve buradan gelecek takım İstanbul’daki finale adını yazdıracak.

 

REAL MADRİD'İN TAKIM OTOBÜSÜ TAŞLANDI

Senin için hazırladığımız haberler