Liverpool stoper transferi için kararını verdi! Ozan Kabak'ı beklerken...

26.10.2020 - 13:27 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 13:32

Galatasaray'dan sonra kariyerine Almanya Ligi'nde devam eden ve şu anda Schalke forması giyen Ozan Kabak'ın Premier Lig ekibi Liverpool'a transfer olacağı konuşuldu. Jürgen Klopp, stoper transferi için adayını belirledi. O isim Bundesliga'dan ama Ozan Kabak değil. İşte detaylar...

Liverpool stoper transferi için kararını verdi! Ozan Kabak'ı beklerken...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool’un Almanya’da Schalke forması giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak’ı transfer etmeyi düşündüğü iddia edilmişti. İngiliz basını, Liverpool’un stoper transferi için hazırladığı planı yazdı. Liverpool, Ozan Kabak’ı transfer edecek mi? Merseyside ekibinin transfer planı ne? İşte detaylar…

Ozan Kabak Liverpool ile transferde anıldı

Liverpool, Virgil van Dijk’ın yaşadığı sakatlık sonrasında kadrosuna devre arası transfer döneminde bir oyuncu katmak istiyor. Jurgen Klopp’un merkez defans oyuncusu pozisyonu için Ozan Kabak’ı düşündüğü iddia edilmişti.

Hedef Ozan Kabak değil

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Kırmızılar, transferi Almanya’dan yapmak istiyor ama bu isim milli futbolcumuz Ozan Kabak değil.

Liverpool’un gözdesi Upamecano

Sundey World’e göre; Leipzig forması giyen Dayor Upamecano devre arası transfer döneminde Liverpool’un yolunu tutabilir.

Leipzig transfer için kaç para bekliyor?

21 yaşındaki stoper için Leipzig iyi bir teklif bekliyor. 40 milyon sterlin gibi bir bütçe karşılığında Liverpoool’un bu futbolcuyla imza atabileceği gündemde.

Upamecano da Premier Lig’e sıcak

Daha önce Manchester United ve Arsenal’in de gündemine gelen Upamecano da kariyerine Premier Lig’de devam etmek istiyor.

Liverpool’un eski oyuncusu Carragher, 'stoper' diye haykırıyor

Öte yandan Liverpool’un unutulmaz oyuncularından biri olan Jamie Carragher, son şampiyonun mutlaka bir stoper transferi yapması gerektiği görüşünde. Carragher, bu yönde de eski takımına uyarılar yapıyor. Eski Liverpoollu oyuncunun bu uyarıları sonrası taraftarlar da aynı fikri savunan paylaşımlar yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler