Liverpool taraftarı Karius için anket yaptı!

30.05.2021 - 19:36 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 19:49

Union Berlin'de forma giyen ve bonservisi Liverpool'da olan Loris Karius ile ilgili karar çıktı. Karius, Premier Lig'e mi dönecek? İşte gelişmeler ve yanıtı...

Liverpool taraftarı Karius için anket yaptı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş forması giydikten sonra olaylı bir şekilde ayrılan ve siyah-beyazlılarla davalık olan Loris Karius, Union Berlin'de de bekleneni veremedi. Alman eldiven kontratı bittiği mecburen Liverpool'a dönecek. Peki, Liverpool ne karar verdi? Detaylar haberde...

Karius'a Liverpool kapısı kapalı

Liverpool'a yakın internet sitelerinde yer alan haberlere göre; Loris Karius'un Liverpool'da devam etme olasılığı imkânsız görünüyor. Karius, Berlin'de kalma isteğini daha önce dile getirmişti.

Ada basını: Liverpool yollarını ayıracak

Dolayısıyla Jürgen Klopp'un Karius'a kucak açması ve 27 yaşındaki kalecinin Merseyside ekibine dönme durumu yok. Liverpool'a yakın kaynaklar, Loris Karius'un 1.8 milyon sterlinlik piyasa değeri olduğunu ve Ada ekibinin Karius ile yollarını ayıracağını duyurdu. 

Yüzde 84 Karius satılsın diyor

Öte yandan Karius ile ilgili yine Liverpool taraftar grupları arasında yapılan anketlerde, "Sizce Liverpool Karius'u satmalı mı?" sorusu soruldu. Ankete katılanların yüzde 86'sı Alman kalecinin satılması yönünde oy kullanırken, yüzde 14 oranında ise Karius lehine oy kullandı. 

1 numara olma şansı yoktu

Liverpool'da Simon Mignolet ile rekabet edemeyen Karius, Alisson Becker'in de sözleşme imzalanmasıyla birlikte zaten gözden düşmüştü. Karius, Union Berlin'de son sezonda 4 maçta ilk 11'de oynayabildi. 

Beşiktaş performansı nasıldı?

Beşiktaş formasıyla söz konusu dönemde toplam 67 maça çıkan Karius, kalesinde 95 gol gördü. Alman kaleci, siyah-beyazlı takımda 1,4 gol yeme ortalamasıyla oynadı.

Siyah-beyazlı ekipteki 67 maçta toplam 5 bin 30 dakika süre alan ve 95 gol yiyen Karius, böylece 52,9 dakikada bir gole engel olamadı. Ligde 13 karşılaşmada gol yemeyen Karius, bunların 3'ünü Galatasaray ile oynanan derbi maçlarında başarmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler