"Liverpool, tüm zamanların en iyi İngiliz kulüpleri arasında gösterilmeyecek!"

14.06.2020 - 16:38 | Son Güncellenme: 14.06.2020 - 16:41

"Liverpool, tüm zamanların en iyi İngiliz kulüpleri arasında gösterilmeyecek!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un eski oyuncularından Stan Collymore, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1995-1997 sezonları arasında kırmızıların formasını giyen eski futbolcu, şu anki Liverpool kadrosunun tüm zamanların en iyi İngiliz kulüpleri arasına giremeyeceğini ifade etti.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Diğer takımların formsuz olması Liverpool'un işini kolaylaştırdı"

The Mirror'a konuşan Stan Collymore, Liverpool'un bu sezon ligdeki başarısının en büyük nedenlerden birisinin diğer takımların formsuz olmasına bağlanabileceği söyledi. Collymore, "Liverpool iyi bir takım ve salgın sonrası başlayacak maçlar sonunda şampiyonluk ünvanına kavuşacaktır. Ancak eski kulübümün başarısını kutlayacakken, aklıma farklı şeyler geliyor. Bu sezon gösterilen performansı sadece Jurgen Klopp ve oyuncular üzerinden açıklayamayız. Diğer takımların formsuz olması Liverpool'un işini kolaylaştırdı." dedi.

"Tüm zamanların en iyi İngiliz takımları arasında gösterilecekler mi?"

Kırmızıların, bu sezon gösterdiği performansı en iyi İngiliz takımları arasında yer alamayacağını söyleyen eski futbolcu, "Liverpool'un bu sezon ligdeki hakimiyeti, şimdiye kadar ligde görülmüş en büyük hakimiyet değil. Çünkü şu an en iyi bütçelerden birine sahipler ve diğer takımlar tam istedikleri oyuncularla kulüplerini dolduramadılar. Bu sezon olağanüstü şeyler yaşadılar. Ancak tüm zamanların en iyi İngiliz takımları arasında gösterilecekler mi? Sanmıyorum. Saydığım nedenlerden dolayı en iyilerden biri olamayacaklar." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler