Brentford'u 3-0 yenen Liverpool'da Salah kırılması güç bir rekora imza attı!

İsa Kethüda
12.11.2023 - 19:04 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 19:05

Premier Lig'in 12. haftasında Liverpool ve Brentford Anfield'da karşı karşıya geldi. Maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Liverpool, puanını 27'ye çıkardı.

Brentford'u 3-0 yenen Liverpool'da Salah kırılması güç bir rekora imza attı!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Jurgen Klopp liderliğindeki Liverpool, sahasında Brentord'ı Mohamed Salah (2) ve Diogo Jota'nın  golleriyle 3-0 yenmeyi başardı. Puanını 27 yapan Liverpool, Manchester City takibini sürdürürken, Salah ve Nunez ilginç istatistiklere imza attı.

Anfield'ın kralı

Mohamed Salah, Brentford maçını da boş geçmedi ve iki golle maçın yıldızı oldu. Mısırlı forvet, iç sahada üst üste 15 maç gol ve asist katkısı yapmayı başardı. Salah, Erling Haaland'ın ardından bu sezon ligde 10 gole ulaşan 2. isim oldu.

Salah tarihe geçti

Bu sezon Liverpool'un iç sahada oynadığı ilk 6 maçta da gol atmayı başaran Mohamed Salah, İngiliz ekibinde bunu başaran ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

Nunez'den ilginç istatistik

Liverpool'un yıldızları Darwin Nunez ve Mohamed Salah'ın iyi performansı bu maçta da devam etti. Salah'ın iki gol attığı maçta bir asist yapan Nunez, bu sezon 9. asistine ulaştı. Uruguaylı forvet bu sezon tüm asistlierini Salah'a yaparak ilginç bir istatistiğe imza attı.

Liverpool'un Manchester City sınavı

Liverpool, Milli takım dönüşünde ligde Manchester City'ye konuk olacak. Derbinin ardından Kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde Avusturya ekibi LASK ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler