Liverpool, Sacha Boey Transferi İçin Galatasaray'ın Kapısını Çalacak!

Akın Ungan
23.12.2022 - 10:28 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 10:48

İngiltere Premier Lig devi Liverpool, Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey'i transfer listesine aldı. İngiliz kulüp, Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalacak.

Liverpool, Sacha Boey Transferi İçin Galatasaray'ın Kapısını Çalacak!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig'de beklenen performansın altında kalan Liverpool, transfer çalışmalarına devam ediyor. İngiliz kulüp, ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle performansını yukarı çekmeyi hedefliyor. Teknik direktör Jürgen Klopp'un başında bulunduğu kulüp, sezon başında yaptığı yıldız transferlerle dikkat çeken Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Liverpool Sacha Boey'i radarına aldı

The Mirror’ın haberine göre Liverpool, Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'i transfer listesine aldı. İngilizler, sezon başında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken genç futbolcuyu kadrosuna katmak için Sarı-Kırmızılı kulüp ile temasa geçecek.

Dünya devleri takip ediyor

Transfer gündeminde ismi sürekli Avrupa’nın dev kulüpleriyle anılan Sacha Boey'in Galatasaray’da kalıp kalmayacağı merak konusu haline geldi. Real Madrid, Crystal Palace, Lyon ve Liverpool’un yakından takip ettiği 22 yaşındaki oyuncu için konuşulan transfer rakamları Galatasaray’a ekonomik anlamda rahat bir nefes aldırabilir.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek TFF'ye seslendi: Benim şartlarımı rakiplerin altına getirmeyin
Habere Git

Cimbom’un vazgeçilmezi

2021 yılında Ligue 1 ekibi Rennes’ten 1.15 milyon Euro karşılığında transfer edilen 1.78 boyundaki futbolcu, gösterdiği başarılı performansla birlikte kısa sürede Aslan’da ilk 11’in vazgeçilmezi haline geldi. Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 13 maça çıkan Fransız sağ bekin Galatasaray’da 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sacha Boey bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 13 maçta henüz gol katkısı sunamadı. 1 kez takım arkadaşlarına gol pası veren 22 yaşındaki genç sağ bek, 3 mücadelede sarı kart görürken, 1 karşılaşmada ise direkt kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

Arnold’un alternatifi olarak görülüyor

Yazın Trent Alexander Arnold’un alternatifi olarak Aberdeen'den transfer edilen Calvin Ramsay’in performansından memnun olmayan Jürgen Klopp, Sacha Boey’i sezonun geri kalan kısmında takımında görmek istiyor. Alman teknik adam Boey'i, Arnold'un alternatifi olarak görevlendirecek.

İlgini Çekebilir
Kupa kurasından derbi çıkabilir
Habere Git

Özbek: "Kimseyi satmayı düşünmüyoruz"

Geçtiğimiz günlerde gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Sacha Boey ve Victor Nelsson'un yanında 3-4 oyuncuya daha teklif var. Güzel kadro var, teklifler normal. Kimseyi satmayı düşünmüyoruz. Bu kadroyla şampiyonluk yolunda devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

"Şampiyonluk yolunda arızaya uğramak istemiyoruz"

Şampiyonluk parolası ile başlanan sezonda kararlılığı vurgulayan başkan Dursun Özbek, konu hakkında yaptığı açıklamayı şu sözler ile devam ettirdi: "Eksiklerimiz varsa teknik heyet raporuyla değerlendirmeye alırız. Şampiyonluk yolunda arızaya uğramak istemiyoruz" 

Senin için hazırladığımız haberler