Liverpool'a stoper yetmiyor!

14.02.2021 - 17:27 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 17:40

Dış haberler… Bu sezon savunmada yaşadığı problemlerle ligde dördüncü sıraya kadar gerileyen son şampiyon Liverpool, Ozan Kabak ve Ben Davies transferlerine rağmen savunmayı sağlama almayı istiyor. Kırmızıların, önümüzdeki yaz transfer dönemindeki hedefi ise Torino forması giyen Bremer. Peki Bremer kimdir? Detaylar haberimizde…

Liverpool'a stoper yetmiyor!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezonun Premier Lig Şampiyonu Liverpool, bu sezon savunmada yaşadığı sıkıntılarla dikkat çekerken, özellikle savunmada general rolü üstlenen ve dünyanın en iyi stoperi olarak görülen van Dijk’ın sakatlanmasından sonra, Joe Gomez ve Joel Matip de sakatlıktan muzdarip oldular. Klopp, daha önce hiç stoper olarak oynamayan kaptan Jordan Henderson ve orta sahanın yıldız isimlerinden Fabinho’yu tandeme çektikten sonra adeta orta sahası çöken Liverpool, lig sıralamasında dördüncülüğe kadar geriledi.

Ara transfer döneminde savunmaya Ozan Kabak ve Ben Davies hamlelerini gerçekleştiren Liverpool, bu sezon yaşanan sıkıntıları önümüzdeki sezon da yaşamak istemiyor.

İngiliz Mirror’un haberine göre, Merseyside ekibinin önümüzdeki yaz transfer dönemindeki ilk hedefi, İtalya Serie A ekiplerinden Torino’nun formasını giyen 23 yaşındaki Brezilyalı stoper Bremer olduğu iddia edildi.

Genç stoperin Torino ile 2023 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor ve Liverpool’un bu transferi gerçekleştirmesi için kasasından en az 10 milyon Euro’yu çıkarması gerekeceği öne sürülüyor.

Bremer kimdir?

Gleison Bremer Silva Nascimento, 1997 yılında Brezilya’da dünyaya geldi.

Kariyerine Brezilya’nın Desportivo Brasil takımında başlayan Bremer, 2016 yılının ara transfer döneminde Sao Paulo B takımına kiralandı.

Daha sonra Atletico Mineiro U20 takımına gönderilen genç futbolcu, 2018 yılında Atletico Mineiro’nun A takımına yükseldi.

Bremer, 2018-2019 sezonunun yaz transfer döneminde İtalyan ekibi Torino’ya 5.8 milyon Euro bonservis karşılığında transfer oldu.

Kariyeri boyunca 88 maçta 7.167 dakika sahada görev alan genç oyuncu, bu maçlarda 9 gol ve 3 asist kaydetti.

Bu sezon ise, Torino forması ile 20 maçta 1.719 dakika sahada kalan Bremer, 3 gol attı.

1,88 boyundaki genç Sambacı sağ ayağını kullanıyor ve stoper mevkiinde oynuyor.

Senin için hazırladığımız haberler