Liverpool’da Jürgen Klopp’un veliahtı hazır

28.02.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 16:36

Son dakika haberleri… Bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla koltuğu giderek sallanan Jurgen Klopp’un Liverpool’daki geleceği tartışılıyor. İngiliz basını Alman teknik direktörden görevi devralacak ismi bile açıkladı. İşte detaylar…

Liverpool’da Jürgen Klopp’un veliahtı hazır

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Premier Lig devi Liverpool’da Jürgen Klopp döneminin sonu geliyor. Bu sezon peş peşe kötü sonuçlara imza atan ve şampiyonluk yarışından erken kopan Kırmızılar’da sezon sonu teknik direktör değişimi muhtemel görünüyor. İngiliz gazetesi Mirror'da yer alan habere göre, Jürgen Klopp, Anfield'dan ayrılmayı düşünüyor.

Klopp'un yeni adresi Almanya Milli Takımı

Liverpool ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve takımını 30 yıl sonra Premier Lig’de zafere ulaştıran Alman hoca ülkesinin milli takımını çalıştıracak. Nitekim Almanya Futbol Federasyonu da 2006'dan bu yana milli takımın başında olan Joachim Löw'ün yerine kan değişikliği yaparak Klopp'u getirmeyi hedefliyor.

Gerrard, Rangers'da kendini ispatladı

Liverpool’da menajerlik koltuğu için en güçlü aday Steven Gerrard. Kulübün efsane futbolcularından olan İngiliz çalıştırıcı, Liverpool’un sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. 40 yaşındaki Gerrard halen teknik direktörlüğünü üstlendiği Rangers ile İskoçya Ligi şampiyonluğuna yürüyor. 

Manchester City'den 22 puan fark yedi

Liverpool ise, Premier Lig’de oynadığı 25 karşılaşma sonunda Manchester City’nin bir maç eksiği ve 22 puan arkasında 6’ncı sırada yer alıyor. Premier Lig'de bugün oynanacak Sheffield United-Liverpool karşılaşması 22.15'te başlayacak ve S Sport 2 ile S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.  

Senin için hazırladığımız haberler