Liverpool'da Salah depremi!

Feride Kara
11.03.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 22:44

Bu sezon attığı gollerle konuşulan Mısırlı dünyaca ünlü futbolcu Mohamed Salah'ın takımı Liverpool'un önerdiği son sözleşmeyi kabul etmediği öğrenildi.

Liverpool'da Salah depremi!

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'daki performansıyla dünyanın en iyi futbolcuları arasına giren Mohamed Salah takımının önerdiği son sözleşmeyi reddetti.

Klopp: Kulüp yapabileceğini yaptı

Liverpool ile bu sezon 34 maçta 27 gol, 10 asistle oynayan 29 yaşındaki Salah'ın sonunda sözleşmesi sona eriyor. Salah kulübüyle bir süredir bu konuda görüşüyordu ancak henüz olumlu bir sonuç çıkmadı. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp bu konuda "Kulübün yapabileceğini yaptığını düşünüyorum. Benim açımdan bu konuda söylenecek başka bir şey yok, şu an bu konuda her şey olması gerektiği gibi. Yani bunun için beklemek zorundayız, Bu durumda acelemiz yok" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Premier Lig'den flaş kararlar! Abramovich sonrası yayın hakları da iptal!
Habere Git

42 milyon Euro gelmişti

2017 yılında 42 milyon Euro bedelle Roma'dan, Liverpool'a transfer olan Mohamed Salah henüz takımından beklediği rakamı alamadı. Mısırlı süper yıldızla görüşmelerin sürdüğü ve bu konuda iki tarafında kopma noktasında olmadığı ancak Salah'ın çok yüksek miktarda yıllık ücret istediği öğrenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler