Liverpool'da savunmaya son aday Ruben Semedo

14.11.2020 - 20:27 | Son Güncellenme: 14.11.2020 - 20:34

Transfer haberleri... Bu sezon sakatlıklarla başı dertte olan ve Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak'ı da transfer listesine dahil eden İngiltere Premier Ligi ekibi Liverpool'da, listeye giren son isim Olympiakos'tan Ruben Semedo oldu. Peki İngiliz ekibi oyuncu için transfer teklif yaptı mı? İşte detaylar...

Liverpool'da savunmaya son aday Ruben Semedo

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, birçok oyuncunun sakatlanmasının ardından transfere hız verdi. Son olarak İngiltere Milli Takımı'nın antrenmanında sakatlanan ve ameliyat olan Joe Gomez'i kaybeden Merseyside ekibinin transfer listesinde birçok oyuncu yer alıyor.

Birçok oyuncu listede

Kırmızılar, Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, Olympiakos'tan Ruben Semedo, Brighton'dan Ben White ve RB Leipzig'den Dayot Upamecano'yu transfer listesine aldı.

Son aday Ruben Semedo

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Liverpool, Yunan ekibi Olympiakos'ta forma giyen Portekizli savunma oyuncusu Ruben Semedo için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

8 milyon pound

Hatta, Merseyside ekibinin Semedo ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve bonservis bedeli için ise 8 milyon pound ödeyeceği iddia edildi. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Bu sezon 10 maçta sahaya çıkan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Öte yandan Liverpool'da sakatllığı devam eden oyuncular ise şu şekilde:

  • Virgil van Dijk
  • Alex Oxlade-Chamberlain
  • Thiago Alcantara
  • Fabinho
  • Joe Gomez

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler