Liverpool'da son dakika Mohamed Salah gelişmesi

18.04.2019 - 20:44 | Son Güncellenme: 18.04.2019 - 23:44

Liverpool'da son dakika Mohamed Salah gelişmesi

Son dakika haberine göre; İngiliz devi Liverpool'da yıldız futbolcu Mohamed Salah hakkında flaş transfer gelişmesi yaşandı.

Salah, Liverpool'dan ayrılcak mı? İşte detaylar...

Liverpool’un yıldız futbolcusu Mohamed Salah’ın takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Skorer'in haberine göre; kırmızı-beyazlılara iki yıl önce İtalya’nın Roma kulübüniden transfer olan ve 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Mısırlı futbolcunun, İngiltere’de son dönemde yaşadığı olaylardan dolayı rahatsız olduğuna dikkat çekildi. 

Aleyhindeki söylemlerden bıktı  Premier Lig’de çıktığı maçlarda rakip takım taraftarlarından sıklıkla aleyhinde tezahüratlar zaman zaman hakaretler ve ırkçı söylemlerle karşı karşıya kalan 26 yaşındaki futbolcunun, iyice yoğunlaşan bu sataşmalardan bıkmasının ayrılma isteğindeki ana sebep olduğu savunuldu. 
Sezon sonunu işaret ettiler  Bu gelişmeler üzerine kulüp yönetimi ile bir görüşme yapan Salah’ın ayrılık konusundaki kararını açıkladığı belirtildi. Kulüp yönetiminin kendisinden sakin olmasını ve önündeki maçlara odaklanmasını istediği, sezon sonunda eğer hala aynı isteği koruyorsa kendisine yardımcı olunacağı konusunda söz verdiği ifade edildi. 
Ligin gol kralı durumunda  Premier Lig’de bu sezon 34 maçta 19 gol-9 asistle en çok gol atan isim olarak oynayan Salah, Şampiyonlar Ligi’nde de 6 karşılaşmada skora etki etti. Öte yandan futbolcunun menajeri bu iddiaların doğru olmadığını öne sürdü. 
Senin için hazırladığımız haberler