Liverpool'dan Klopp'u isyan ettiren beraberlik!

24.04.2021 - 16:35 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 17:03

Premier Lig’de Newcastle United’ı ağırlayan Ozan Kabaklı Liverpool, 90+5’yediği golle 1 puana razı oldu. Ozan Kabak 90 dakika forma giydi.

Liverpool'dan Klopp'u isyan ettiren beraberlik!

AJANSSPOR-HABER

 

Liverpool, Premier Lig’in 33. haftasında Newcastle United ile 1-1 berabere kaldı. Anfield’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 3. dakikada Mohammed Salah ile 1-0 öne geçti.

Newcastle'ın golü VAR'dan döndü

Bu üstünlüğünü son bölüme kadar koruyan Kırmızılar uzatmaları bir türlü bitiremedi. Önce 90+2’de Callum Wilson’un attığı gol VAR’ın elle oynama tespit etmesi sonucu iptal edildi. 90+5’te ise Willock sahneye çıktı ve Newcastle’a 1 puan getiren golü attı.

Top kapma canavarı Ozan

Bu sonuçla puanını 54 yapan Liverpool 6. sırada kaldı. 36 puanlı Newcastle de kendine 15. basamakta yer buldu.   

 

İngiliz ekibinde temsilcimiz Ozan Kabak maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika forma giydi. Milli futbolcu  ilk yarıda takım adına en çok top kapan (5) oyuncu oldu.

Salah tarihe geçti

Öte yandan Mohammed Salah bu maçla birlikte üç sezon üst üste 20 gol barajını geçen ilk Liverpool oyuncusu oldu.
 

Klopp: Şampiyonlar Ligi'ni hak etmiyoruz

Maç sonunda takımına tepki gösteren Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, "Bugün gördüğüm kadarıyla biz Şampiyonlar Ligi'nde olmayı hak etmiyoruz. Ya Şampiyonlar Ligi'nde olmayı nasıl hak edeceğimizi öğreniriz ya da Şampiyonlar Ligi'nde oynamayız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler