Liverpool'dan Mohamed Salah kararı!

06.07.2024 - 17:48 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 17:59

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un formasını giyen Mısırlı yıldız futbolcu Mohamed Salah'ın geleceği için karar verildi. İşte detaylar...

Liverpool'dan Mohamed Salah kararı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz ekibi Liverpool'un Mısırlı golcüsü Mohamed Salah, sözleşmesinin son senesine girdi. Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinin astronomik tekliflerle kapısını çaldığı Liverpool, Salah'ın geleceği hakkındaki kararını verdi.

150 milyon Euro reddedildi

Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad, Mohamed Salah için geçtiğimiz yaz transfer döneminde Liverpool'a 150 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmişti. Ancak Kırmızılılar Salah için gelen bu teklifi reddetmişti.

Suudiler tekrar devrede

İngiliz basınından Mirror'da yer alan habere göre; Sözleşmesinin son 12 ayına giren Mohamed Salah için Suudi kulüpleri yine devreye girdi.

Bedava ayrılabilir

Liverpool ile Salah arasındaki sözleşme uzatma görüşmelerinden henüz sonuç alınamazken, Mısırlı takımda kalması halinde gelecek yıl bedaya ayrılabilir.

Liverpool kararını verdi

Haber detayında buna rağmen Liverpool'un, Mohamed Salah'ı bu yaz satmak istemediği ifade edildi. İngiliz devinin son ana kadar Salah ile sözleşme uzatmak için girişimlerde bulunmaya devam edeceği belirtildi.

İki yıldızın daha sözleşmesi bitiyor

Öte yandan Liverpool'da Mohamed Salah ile birlikte Virgil van Dijk ve Trent Alexander-Arnold'un da sözleşmeleri gelecek yıl sona erecek. Bu isimlerle de sözleşme uzatma görüşmelerinin devam ettiği aktarıldı.

Liverpool karnesi

Mohamed Salah, geçtiğimiz sezon 44 maçta forma giyerken 25 kez ağları havalandırdı ve 13 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler