Liverpool'dan Ozan Kabak'a kötü haber

29.03.2021 - 16:30 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 16:34

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un Schalke 04'ten kiraladığı milli futbolu Ozan Kabak'ın bonservisini satın almayacağı ve yerine Ibrahima Konate'yi transfer edeceği iddia edildi. İşte detaylar...

Liverpool'dan Ozan Kabak'a kötü haber

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, Almanya Bundesliga takımlarından RB Leipzig forması giyen Ibrahima Konate'yi kadrosuna katmak istiyor.

Liverpool, Ibrahima Konate'yi istiyor

The Athletic'te yer alan habere göre; Merseyside ekibinin, RB Leipzig ile görüşmelerini sürdürdüğü ve her şeyin planlandığı gibi gitmesi durumunda 21 yaşındaki savunma oyuncusunun gelecek sezon Liverpool formasına kesin gözüyle bakılıyor. 

40 milyon Euro

Mali asıllı Fransız oyuncunun serbest kalma bedelinin yaklaşık olarak 40 milyon Euro civarında olduğu ve Liverpool'un oyuncuyu transfer etmek istiyorsa bu bedeli ödemek zorunda olduğu belirtildi.

Liverpool, Ozan Kabak'ın bonservisini alacak mı?

Bilindiği üzere, bu sezon birçok sakatlık yaşayan İngiliz ekibi, savunmaya takviye için Schalke'den milli futbolcu Ozan Kabak'ı sezon sonuna kadar kadrosuna katmıştı. Milli futbolcunun satın alma opsiyonunun ise 18 milyon sterlin olduğu ancak Liverpool'un Ibrahim Konate'yi transfer etmek istediği için 20 yaşındaki oyuncunun bonservisini almaya sıcak bakmadığı öğrenildi. 

Liverpool'un, Haziran ayına kadar Ozan Kabak ile ilgili kararını vermesi gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler