Liverpool'lu Virgil van Dijk Ömer Bayram'ı andı

17.04.2022 - 13:10 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 13:20

Liverpool'un Hollandalı yıldızı Virgil van Dijk, Manchester City maçının ardından yaptığı açıklamada Galatasaraylı Ömer Bayram'ı andı ve Türkiye'ye selam söyledi. İşte detaylar...

Liverpool'lu Virgil van Dijk Ömer Bayram'ı andı

Liverpool ligde de şampiyonluk için çekiştiği Manchester City ile İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) yarı final maçında karşı karşıya geldi. Liverpool güçlü rakibini ilk yarıda bulduğu 3 golle 3-2 yenerek adını finale yazdırdı.

"Dünyanın en iyi taraftarına sahibiz"

Liverpool'un Hollandalı yıldızı Virgil Van Dijk, ülkemizde maçın yayıncısı olan Tivibu Spor'a maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Manchester City ile girdikleri kyasıya rekabet ve kazandıkları maç hakkında konuşan van Dijk; "Tansiyon hep yüksek oluyor bu tarz maçlarda, fantastik karşılaşmalar izletiyoruz ve bunun tarafı olmaktan mutluluk duyuyorum. Dünyanın en iyi taraftarına sahibiz. Bizim için çok önemliler ve her yerden geliyorlar. Böyle maçların keyfini çıkarmamız lazım." dedi.

Virgil Van Dijk Ömer Bayram'ı andı

Ardından muhabirin 'Türkiye'de çok fazla Liverpool taraftarı var. Türk futbolu ve Türk taraftarlar hakkında ne söylemek isterin?' sorusuna ise van Dijk şu yanıtı verdi:

Türkiye Futbol tansiyonu yüksek bir ülke. Orada çok kez rakip olarak oynadım. Orada oynayan arkadaşlarım da var Jeffrey Bruma ve Galatasaray'dan Ömer Bayram gibi. Onları görmek her zaman hoşuma gidiyor. Türkiye muhteşem bir ülke ve futbolun zevkini çıkaran taraftarlar var. Oradaki herkese selamlar."

İlgini Çekebilir
Liverpool ligde takip ettiği City'i kupanın dışına itti!
Habere Git

Ömer Bayram'dan cevap

Bu açıklamaların sosyal medyada paylaşılmasının ardından Galatasaraylı Ömer Bayram, van Dijk'ı etiketleyerek 'Love Bro' (Sevgiler kardeşim' yazdı ve kalp emojisi kullandı.

Hollanda doğumlu olan Ömer Bayram, daha önce yaptığı bir açıklamada Virgil van Dijk ile çocukluk arkadaşı olduklarını söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler