Liverpool'u bırakacağı tarihi açıkladı!

13.07.2020 - 15:48 | Son Güncellenme: 13.07.2020 - 15:51

Alman teknik adam Jürgen Klopp, önemli zaferler elde ettiği Liverpool'dan ne zaman ayrılacağını açıkladı. Klopp, Liverpool'a ne zaman veda edecek? İşte yanıtı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp, takımdan ayrılacağı tarihi açıkladı. Jürgen Klopp, Liverpool'dan ne zaman ayrılacak? Alman teknik adam duyurdu.

Klopp, Liverpool'dan ayrılacağı tarihi işaret etti

Jürgen Klopp, Liverpool'dan 2024 yılı yaz ayında ayrılmayı planladığını söyledi. SWR Sport'a konuşan başarılı çalıştırıcı, "Liverpool'da 4 yılım kaldı. 2024 yılı itibarıyla sözleşmem bitecek. Ondan sonra elbette hayat devam edecek. Mainz'dan sonra yaptığım gibi 1 yıl ara vereceğim. O 1 yıl boyunca da hiçbir şey yapmayacağım" diye konuştu.

"Devam edemeyeceğimi düşünürsem mola veririm"

Öte yandan Klopp ayrılık kararı hakkında, "Ben hiçbir şeyi 'biraz' yapmam. Ya tam yaparım ya da hiç yapmam. Artık daha fazla devam edemeyeceğimi düşünürsem mola veririm" dedi.

Liverpool'da başarılı bir dönem geçirdi

2015 yılından beri Liverpool'da görev yapan 53 yaşındaki Jürgen Klopp, Dünya Kulüpler Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve İngiltere Premier Ligi şampiyonluklarını yaşadı. Klopp, 30 yıl sonra Liverpool şampiyon olduğunda gözyaşlarını tutamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler