Liverpool’u eski Galatasaraylı yıktı! Anfield'da üst üste 6. mağlubiyet…

07.03.2021 - 19:15 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 19:42

Premier Lig’in son şampiyonu Liverpool, Fulham’a Galatasaray’dan tanıdığımız Mario Lemina’nın golüyle 1-0 yenildi. Ozan Kabak’ın oynamadığı karşılaşma sonunda Anfield Road’daki peş peşe 6. yenilgisini alan İngiliz devinde kriz daha da büyüdü. Detaylar haberimizde…

Liverpool’u eski Galatasaraylı yıktı! Anfield'da üst üste 6. mağlubiyet…

AJANSSPOR-HABER

Liverpool’a son darbe Fulham’dan geldi. Bu sezon Premier Lig’de çok kötü bir performans sergileyen Jürgen Klopp’un ekibi sahasında ağırladığı Londra temsilcisine de 1-0’lık skorla boyun eğdi. 

Maçın tek golünü 45. dakikada Galatasaray’ın eski futbolcusu Mario Lemina attı. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Kırmızılar, Mohammed Salah, Sadio Mane ve Jota gibi hücum silahlarına rağmen aradığı golü bulamadı ve bir kez daha hayal kırıklığı yarattı.

Son şampiyondan inanılmaz istatistikler

Liverpool, Fulham karşısında aldığı bu yenilgiyle Premier Lig'de iç sahada üst üste 6. mağlubiyetini almış oldu ve kulüp rekorunu geliştirdi. Klopp’un ekibi kendi evinde 8 maçtır kazanamıyor. Liverpool ayrıca, 2021 yılında Premier Lig'de sahasında oynadığı 7 maçta yalnızca 1 gol atabildi, son 7 karşılaşmasında 6. kez mağlup oldu.

Liverpool, Premier Lig'de 7. sıraya geriledi

Milli futbolcu Ozan Kabak’ın sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığı maçın ardından Liverpool, Premier Lig’de 43 puanla 7. sırada kaldı. Düşme hattında yer alan Fulham ise bu galibiyetle 26 puana yükselip 18. basamakta yer buldu.        

Liverpool'un kendi sahasında kaybettiği maçlar

- 0-1 Burnley 

- 0-1 Brighton 

- 1-4 Manchester City 

- 0-2 Everton 

- 0-1 Chelsea 

- 0-1 Fulham

Senin için hazırladığımız haberler