Ljajic değişmiyor, eller bu sefer cepte!

21.11.2020 - 19:01 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 19:11

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta sezon başından beri uyum sıkıntısı yaşayan ve takımda süre almakta zorlanan Adem Ljajic'in Yeni Malatyaspor maçında elleri cebinde ısınması olay olmuştu. Sonrasında Sergen Yalçın'ın Ljajic hakkında açıklamaları da dikkat çekmişken, Başakşehir maçı öncesi Ljajic yine elleri cebinde ısındı! İşte detaylar...

Ljajic değişmiyor, eller bu sefer cepte!

AJANSSPOR - DETAY HABER

Süper Lig'de bu sezon düzenli süre alamayan ve sık sık fizik durumu ile ilgili teknik direktör Sergen Yalçın'ın eleştirisine maruz kalan Adem Ljajic, siyah-beyazlı taraftarları yine sinirlendirdi.

Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta elleri belinde ve cebinde ısındığı için büyük tepki gören Adem Ljajic'in aynı hareketi bir daha yaptı.

Bu sefer eller cepte

Milli ara sonrası 9. haftada Başakşehir ile önemli bir maça çıkan Beşiktaş'ta Adem Ljajic yine mücadele öncesinde elleri cebinde ısınma yaptı ve sosyal medyada hemen gündem oldu.

Sergen Yalçın eleştirmişti

Hafta içinde Haber Global'in konuğu olan Sergen Yalçın, Adem Ljajic'i eleştirirken, "Ljajic bunun farkında, zaten sürekli yedek oturuyor, nasıl farkında olacak başka? Bir oyuncu oynamıyorsa eksikleri vardır, sıkıntıları vardır. Onları düzeltirse ve bizim istediğimiz seviyeye gelirse kapımız açık. Bizim istediğimiz tempolara çıkması lazım. Adem Ljajic haftalardır yedek. Bu süreçte yanıma gelip bir kez konuşmadı. Demek ki yaşananlardan, yedek kalmaktan rahatsız değil" ifadelerini kullanmıştı. ('LJAJIC BENİMLE BİR KEZ BİLE KONUŞMADI, DEMEK Kİ RAHATSIZ DEĞİL' HABERİMİZİ BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ')

"Sezon başından beri geride"

3 hafta önce de Adem Ljajic hakkında benzer açıklamaları yapan Sergen Yalçın, "Adem Ljajic sezon başından beri antrenman temposunun çok gerisinde. Sezon başında sakatlık yaşadı. Bir daha yaşadı. Biraz antrenman temposunu yakalaması, maç oynayacak seviyede olması gerek. Adem yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Ama biz fayda kısmına bakıyoruz." demişti. (ELİ BELİNDE, MASKESİ BOĞAZINDA HABERİMİZİ BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ)

Bu sezonki performansı

29 yaşındaki Sırp futbolcu bu sezon toplamda 5 maça çıkarken, gol veya asist katkısı yapamadı.

4 hafta sonra ilk kez

Ligde son olarak 4. haftada oynanan Gençlerbirliği maçında 14 dakika süre alan Ljajic 4 hafta sonra ilk kez Başakşehir maçında oynadı. Sırp futbolcu 72. dakikada Mensah'ın yerine oyuna dahil oldu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler