Ljajic şampiyonluk maçında sahada olacak mı?

14.05.2021 - 10:25 | Son Güncellenme: 14.05.2021 - 12:33

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Adem Ljajic, Göztepe maçı öncesinde teknik heyetle görüştü. Ljajic bu maçta oynayacak mı? İşte gelişmeler...

Ljajic şampiyonluk maçında sahada olacak mı?

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında Fatih Karagümrük'e 2-1 kaybederek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Beşiktaş'ta gözler Adem Ljajic'in durumuna çevrildi. Ljajic, teknik heyetle bir görüşme yaptı ve Göztepe maçında oynamak istediğini iletti. Detaylar haberde...

Ljajic, Karagümrük maçında sakatlanmıştı

Adem Ljajic, Karagümrük karşılaşmasının 41. dakikasında sakatlandı ve oyundan çıktı. Sırp futbolcunun omzunun çıktığı ve sağlık ekipleri tarafından yerine oturtulduğu ifade edildi.

Göztepe maçında oynamak istiyor

Sabah'ın haberine göre; Göztepe karşılaşmasında oynamnak isteyen Adem Ljajic teknik heyetle yaptığı görüşmede, "Ben her türlü fedakârlığa hazırım. Kolum kopsa da oynamak istiyorum" dedi. 

Ljajic için son karar Sergen Yalçın'ın

29 yaşındaki futbolcunun ağrıları henüz tam olarak geçmedi. Futbolcu ile ilgili son karar, maç günü yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. 

Beşiktaş'ta bu sezonki performansı 

Adem Ljajic bu sezon Beşiktaş'ta toplam 24 maçta forma giydi. 15 maçta ilk 11'de başlayan Ljajic, 2 gol atıp 3 de asist yaptı. Son olarak Hatayspor maçında asist yapan Ljajic, son golünü ise 26 Şubat'taki Denizlispor maçında atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler