"Ljajic ve Oğuzhan Atiba'dan ders alsın"

30.10.2020 - 12:02 | Son Güncellenme: 30.10.2020 - 12:03

Beşiktaş'ta Denizlispor maçında gösterdiği performansla takdir toplayan Atiba Hutchinson'a bir övgü de teknik direktör Bayram Toysal'dan geldi. Toysal, eleştirilen Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup'un Atiba'dan ders alması gerektiğini söyledi. Ayrıca Toysal sahalara ne zaman döneceği sorusuna yanıt verdi.

Teknik direktör Bayram Toysal, Beşiktaş’ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toysal, Atiba Hutchinson’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Toysal, Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup’un Kanadalı futbolcudan ders alması gerektiğini ifade etti.

“Bu transferler, Beşiktaş camiasının beklentilerini karşılayacak transferler değil”

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Bayram Toysal, “Beşiktaş, 5-10 dakika daha olsa Denizlispor karşısında puan kaybı yaşayabilirdi. Eldeki mevcut oyuncular, Beşiktaş camiasının beklentisini karşılayacak transferler değil. Oğuzhan ve Ljajic de tam performans vermiyor. Büyük takımlarda arkanızda rüzgârı aldığınızda gidersiniz. Performansları geriye gitti. Tabii futbolcuların özel hayatıyla ilgili ne olduğunu bilmiyorum ama Ljajic ve Oğuzhan’dan beklentiler yüksek. Performansları göz doldurmadı” ifadelerini kullandı.

Bayram Toysal’dan Atiba’ya övgü…

Atiba’nın başarılı performansına dikkati çeken Toysal, tecrübeli oyuncuyu diğer oyuncuların örnek alması gerektiğini düşünüyor.

“Oğuzhan ve Ljajic, Atiba’dan dersler alsın”

Bayram Toysal, “Beşiktaş 10 kişiyken de reaksiyon gösterebilmeliydi. Skor avantajı olmasına karşın maçı 3-2’ye getirdiler. Atiba’ya parantez açmak gerek. Atiba’nın derslerde konu olması lazım. İnanılmaz bir performans gösteriyor. Oğuzhan ve Ljajic, Atiba’dan dersler alsın. Beşiktaş’ın en önemli silahı Atiba Hutchinson. Atiba gibi oyunculara saha içinde diğer oyuncuların destek olması gerekiyor. Kendisi sürekli bir şeyler üretmeye çalışıyor. Destek görmesi lazım” dedi.

“Neden tercih edilmediğimi anlamadım”

Öte yandan Bayram Toysal, kariyer planlaması hakkında da konuştu. Son olarak Hatayspor’u çalıştıran genç teknik adam, ”Birçok takımla gündeme geldim. Ama neden tercih edilmediğimi anlamadım. Bu bizim eksik bir hoca olduğumuzu göstermiyor. İşin içine maddiyat ya da başka konular giriyor demek ki. Ben görev aldığımda başarılı olacağıma inanıyorum. En kısa sürede olmam gereken, yeşil sahalara döneceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler