Ljajic'e uyarı: "Sıkıntın neyse çözelim!"

27.11.2019 - 09:45 | Son Güncellenme: 27.11.2019 - 09:45

Adem Ljajic'in performansını eleştiren ve oyuncuya uyarıda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Çok özel yeteneklerin var ancak bu sezon ne oldu sana böyle? Sıkıntın neyse çözelim" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'ın sezon başında satın alma opsiyonunu kullanarak kadrosuna kattığı Adem Ljajic'te gözle görülür bir düşüş görülüyor.

Yıldız oyuncu geçen sezon 27 maçta 9 gol, 11 asistlik bir performans sergilemiş ve tam 20 gole etki etmişti. 

Ljajic, bu sezon ise 14 maçta yalnızca 2 gol, 5 asistlik bir katkı sağlayabildi.

"Ne oldu böyle?"

Oyuncuyla özel bir görüşme gerçekleştiren Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ'ın “Çok özel yetenekleri olan birisin. Taraftar, yönetim, medya ve teknik ekibin düşündüğü gibi senin de kendi performansından memnun olduğunu düşünmüyoruz. Ne oldu böyle! Sıkıntı neyse konuşup çözelim ve artık sahada kendini göster” dediği ifade edildi.

"Elimden geleni yapacağım"

Ljajic ise form düşüklüğünü Abdullah Avcı'nın yeni sistemine entegre olmakta zorluk çekmesine bağladı. Sırp oyuncu, “Takım olarak bocaladık. Bu durum bende biraz daha fazla oldu. Artık bu durumu aşmak için son noktadayız. Kazanmaya başladıkça özgüvenimiz de arttı. Yakında her şey çok daha iyi olacak. Takım içi ve dışında sorun yok. Formumu yükseltmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler