Ljungberg'den Mesut Özil'e destek!

27.11.2020 - 23:38 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 23:43

Arsenal'in efsane isimlerinden Freddie Ljungberg'den Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'e destek geldi. Ljungberg, Mesut Özil'in takımda olması gerektiğini savundu. Mesut Özil ise geleceği hakkında konuştu. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'in efsane oyuncularından Freddie Ljungberg, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

"Mesut harika bir futbolcu"

The Athletic'e konuşan Ljungberg, "Mesut harika bir futbolcu, bunu hepimiz biliyoruz. Hepimizin farklı görüşleri var ve herkesin farklı bir görüşlere sahip olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

"Yeterince atletik değil ama..."

Mesut belki savunmaya yardım etmek için yeterince atletik değil, ama diyelim ki Manchester City ile oynadığınızda topa sahip değilsiniz ve sadece onların peşinden koşmanız gerekiyor, o zaman belki daha fazla atletik oyuncuya ihtiyacınız var.

"Kiliti açacak oyuncu"

Maç içerisinde kilidi açacak birine ihtiyaç duyduğunuzda bunu Mesut Özil ile yapabilirsiniz. O kalite ve yetenek onda mevcut. Bence bu tür oyuncular maçlarda mutlaka yer almalı.

"İletişim kurmanız gerekiyor"

Aynı zamanda oyuncuyla iletişim kurmanız gerekiyor. Sadece Mesut'la değil, her futbolcuyla. Yaz aylarında ayrıldığımda takımdaydı ve şimdi değil. Orada ne oldu, gerçekten bilmiyorum. Başka bir şey olup olmadığını bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. Ama onun yeteneklerine bakacak olursam düşüncelerimi biliyorusunuz.

Görev yaptığım süre içinde onun kilidi açacak oyuncu olduğunu biliyordum ve oynatıyordum" diyerek sözlerini tamamladı.

4 maçta forma şansı vermişti

Freddie Ljungberg, Arsenal'de geçici olarak 6 maçta takımın başında yer almış ve Mesut Özil bu 6 maçın 4'ünde forma giymişti.

"Ne zaman gideceğime ben karar veririm"

Geleceği ile ilgili bir açıklama yapan Mesut Özil ise, "Sözleşmemin sonuna kadar burada kalacağım ve kulüp için her şeyi yapacağım. Ne zaman gideceğime ben karar veririm, başkaları değil" şeklinde konuştu.

Kadroya dahil edilmemişti

Bilindiği üzere Mesut Özil, teknik direktör Mikel Arteta tarafından hem lig hem de Avrupa maçlarının kadrosuna alınmamıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler