Loca için bilet satışı olacak mı?

12.10.2020 - 19:40 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 19:48

TFF, Locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınacağını açıkladı. Bunun üzerine taraftarlar ise, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un loca bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki loca bilet fiyatları ne kadar olacak, dört büyüklerin kaç locası var? İşte detaylar...

Loca için bilet satışı olacak mı?

Ceyhun KUBURLU - AJANSSPOR

TFF'nin localarda yüzde 50 oranında seyirci alınabileceği kararını açıklamasının ardından, kulüpler de çalışmalara başladı. Ancak ligde birkaç takım dışında localarda bilet satacak yok gibi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da çok az sayıda loaca bulunduğu belirtiliyor. Şirketlerin ve iş dünyasının tercih ettiği bu localar için bilet satışı yapılmayacak gibi duruyor. Bazı Anadolu kulüplerinde de iş dünyasına ve şirketlere tahsis edilmeyen localarda bilet satılacağı belirtiliyor. Ancak şuan için Passolig'e böyle bir başvuru bulunmuyor.

En fazla loca kimde?

Türkiye'de en fazla loca Galatasaray'da bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın 198 adet locası var.

Bu alanda ikinci sırada Beşiktaş bulunuyor, siyah - beyazlıların loca sayısı 147 adet.

Üçüncü sırada ise Trabzonspor 122 adet loca ile bulunuyor. 

Dördüncü sırada ise 64 adet loca ile Fenerbahçe var.

Yeme - içme nasıl olacak?

Locaların kimi 18 kişilik, kimi 23 kişilik kimi ise 8 kişilik. 6 kişilik loca olan stadyumlar da bulunuyor. Ancak statlardaki localarda sunulan hizmetler arasında yeme - içme gibi hizetler de bulunuyordu. Yeni dönemde bunların neredeyse hiçbiri olmayacak. Sadece soğuk sandviçler ve paketlenmiş gıdalar localarda yer alacak.

Sektör temsilcileri birçok locanın daha önceden iş insanları ve şirketlere satıldığını, bu nedenle localarda bilet satışının zor olduğunu belirtiyorlar. Yani taraftarları heyecanlandıran karar ne yazık ki taraftarı etkilemeyecek gibi duruyor.

Senin için hazırladığımız haberler