Lodi ile Duarte, Fred'i transfer için ikna etmeye çalıştıklarını açıkladı!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred için Atletico Mineiro yeniden harekete geçti. Renan Lodi ve Leo Duarte, deneyimli orta sahayı transfer için ikna etmeye çalıştıklarını açıkladı.

Son 5 Haber

Aras Kargo, Lila Şengün’ü kadrosuna kattı

Beşiktaş Akatlar'a veda ediyor! Özkan Arseven'den EuroLeague ve transfer açıklaması

Alexander Nübel'in menajerinden Beşiktaş açıklaması

Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu 100. kez koşulacak! Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli sporcu Ali Türkkan, Acropolis Rallisi’nde kaza geçirdi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Atletico Mineiro’nun, Fenerbahçe forması giyen Fred’i kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Brezilya ekibinde forma giyen Renan Lodi ve Leo Duarte, sarı-lacivertli futbolcuyu transfer için ikna etmeye çalıştıklarını açıkladı.
"Fred konusunda artık onunla konuşmaktan yoruldum"
Brezilya Milli Takımı’ndan Fred ile arkadaşlığı bulunan Renan Lodi, yıldız futbolcuyla sürekli konuştuğunu belirterek, "Fred konusunda artık onunla konuşmaktan yoruldum. Yaklaşık 5 gün önce kendisine, ‘Lütfen gel, bize çok yardımcı olacaksın’ dedim. Galo’ya gelirse çok mutlu olurum. Milli Takım’da arkadaş olduk. Onu ikna etmeye çalışmaktan yorulduk." ifadelerini kullandı.
"Fenerbahçe ile sözleşmesi var"

Daha önce Türkiye’de Başakşehir forması giyen Leo Duarte de Fred ile transfer sürecinde görüştüğünü söyledi. Duarte, "Fred’i tanıyorum, buraya transfer sürecimde birkaç kez konuştuk. Atletico Mineiro’ya gelmek onun hayali. Bana çocukluğundan beri Atletico taraftarı olduğunu söyledi. Ancak bu sadece ona bağlı değil. Bana, ‘Bana kalsa çoktan oradaydım’ dedi. Fakat Fenerbahçe ile sözleşmesi var. Nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama gelmesini isterim çünkü çok iyi bir oyuncu." dedi.

Fenerbahçe’de sol bek operasyonu! Hedef Mauro Junior
Ge Globo'nun haberinde, Atletico Mineiro’nun transferdeki en büyük engelinin Fred’in Fenerbahçe ile Haziran 2027’ye kadar sözleşmesinin bulunması olduğu aktarıldı.
Haberde, sarı-lacivertli kulübün oyuncuyu bedelsiz bırakmak istemediği, Brezilya temsilcisinin ise yüksek bonservis bedelleri ödeyecek ekonomik güce sahip olmadığı kaydedildi.