"Loic Remy, Sörloth olur mu? Neden olmasın?"

01.11.2020 - 16:25 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 16:30

Çaykur Rizespor'un golcüsü Loic Remy durdurulamıyor. Golcü futbolcunun performansı yöneticileri de mutlu etti. Sportif direktör Yılmaz Bal, Remy'nin performansı için konuştu. Bal, "Sörloth gibi olur mu? Neden olmasın?" dedi.

"Loic Remy, Sörloth olur mu? Neden olmasın?"

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Yılmaz Bal, Fransız golcü Loic Remy'nin performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Bal, golcü oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti. Bal, Remy'nin takıma ciddi katkı vereceği düşüncesinde.

Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Yılmaz Bal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Saha sonuçlarıyla transferin başarısının görüleceğini düşünüyorum"

Yakaladıkları galibiyet serisinin Ankaragücü maçını kazandık ve moral depoladık. O maçın daha anlamlı hale gelebilmesi için de Sivasspor deplasmanında kazanmamız gerekiyordu. Sivasspor galibiyeti bizi gelecek adına çok umutlandırdı. Kayserispor maçıyla da 3 maçlık bir seri yakaladık. İyi transferler yaptık. Saha sonuçlarıyla birlikte iyi transferler yaptığımızın daha net görüleceğini düşünüyorum" dedi.

Remy'den beklentileri yüksek

Golcü futbolcu Loic Remy, Rizespor'da 6 maçta 5 gol kaydetti. Yılmaz Bal, Fransız golcünün performansından memnun olduklarını ifade etti. Bal, Remy'den yüksek oranda katkı beklediklerini anlattı.

"Bizim için bir Sörloth olur mu? Neden olmasın?"

Yılmaz Bal, "Remy çok karakterli ve kaliteli bir oyuncu. Kendisinden beklentilerimizi biliyor. İyi bir profesyonel ve takıma katkı vereceğini zaten gösteriyor. Şu anki performansı sevindirici. Bizim için bir Sörloth olur mu? Neden olmasın?" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler