LoL Dünya Şampiyonası'nın yeni sponsoru Mercedes

21.09.2020 - 22:51 | Son Güncellenme: 21.09.2020 - 22:52

Son dakika E-spor haberleri... LoL Dünya Şampiyonası'nın yeni sponsoru belli oldu! İşte detaylar...

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR

Alman Lüks araç markası Mercedes-Benz Dünya Şampiyonası, Sezon Ortası Turnuvası ve All-Star Etkinliği'nde kupa töreninin sunucu sponsoru oldu.

Dünya Şampiyonası, Sezon Ortası Turnuvası ve All-Star Etkinliklerinde Mercedes-Benz, her üç etkinlikte de ilk defa Kupa Töreni'nin sunucu iş ortağı olacak. 21 Eylül’de 2020 Dünya Şampiyonası Önizleme Etkinliği'nde duyurulduğu şekilde LoL Espor'un küresel etkinliklerinin Resmi Özel Otomotiv İş Ortağı olan Mercedes-Benz de Şanghay'daki hareket dolu turnuvanın bir parçası olacak.

LoLEspor’dan yapılan açıklamada: “Mercedes-Benz AG'nin Pazarlama Başkan Vekili Bettina Fetzer, "Riot Games'le iş ortaklığı kurduğumuz için gurur duyuyoruz ve League of Legends topluluğuyla etkileşime geçmeyi heyecanla bekliyoruz" açıklamasını yaptı: "Riot'la iş birliği yaparak espor hayranlarına ortak bir deneyim sunmayı ve markamızla duygusal bir bağ kurmalarını sağlamayı amaçlıyoruz."

İlk sponsorluğunu 2018 Dünya Şampiyonası'nda yapan otomotiv markası, son üç yıldır Çin'deki League of Legends Pro League'in (LPL) en büyük sponsorluğu görevini üstleniyor. Mercedes-Benz, bugüne kadar Asya'daki ve dünyadaki milyonlarca League of Legends espor hayranının heyecanını ve tutkusunu birinci elden deneyimle fırsatına sahip oldu. En büyük küresel etkinliklerimizde de onları aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz!” sözlerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler