Loris Karius için dev zirve!

11.11.2018 - 08:25 | Son Güncellenme: 11.11.2018 - 11:25

Beşiktaş'ta forma giyen Loris Karius'un takımdaki geleceği merak konusu oldu. Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp ile Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in bu konuda görüştüğü iddia edildi.

Loris Karius için dev zirve!

İngiliz kulübü Liverpool'un menajeri Jürgen Klopp Beşiktaş'ın sezon başında Liverpool'dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius'u adım adım izliyor.

Şenol Güneş'i arayarak bilgi istedi

Takvim'de yer alan habere göre; Takımdaki tüm kiralık futbolcularla ilgili bizzat bilgi alan Klopp, Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş'i arayarak Alman kalecinin durumunu sorduğu öne sürüldü.

Güneş: "Karius'un genel performansından memnunum"

Genel olarak performansı iyi Güneş'in Klopp için, "Kendisini istekli ve uyumlu buluyorum. Ancak bazen konsantrasyon sorunu var. İdmanlarda ve maçlarda kopukluklar yaşıyor. Genel performansından memnunum" dediği belirlendi.

Takip etmeye devam edecek

Klopp'un teşekkür ederek, "Sizden ricam beni Karius için bilgilendirmeye devam edin. Yeni bir gelişme yaşanırsa bilmek isterim" dediği öne sürüldü. 

11 maçta oynadı

Loris Karius şu ana kadar Beşiktaş'ta 11 maçta forma giydi. Ligde 8, Avrupa'da ise 3 maç görev alan Karius, toplamda 990 dakika sahada kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler