Loris Karius için işler iyi gitmiyor! 8 hafta...

23.11.2020 - 15:04 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 15:04

Liverpool'dan Beşiktaş'a transfer olan ve daha sonra Almanya ekibi Union Berlin'e transfer olan Loris Karius, Bundesliga'da kaç maç oynadı ve kaç gol yedi? Beşiktaş taraftarları eski kalecisi Karius'u performası hakkında araştırmalara devam ediyor. Karius, Almanya'da forma giydi mi ve kaç maç gol yemedi? İşte tüm detaylar...

Liverpool formasuyla çıktığı Şampiyonlar Ligi final maçında Real Madrid karşısında hatalı goller yiyen ve kariyerinde büyük darbeler almaya başlayan Karius, taraftarlar tarafından ağır şekilde eleştirilen sonrasında tehtidlerde almaya başlamıştı. Liverpool'dan ayrılma kararı alan Karius'un yolu Türkiye'ye düştü. Karius Beşiktaş'a transfer olduktan sonra istediği performansına ulaşamadı. Sözleşmesi bittikten sonra tekrar İngiltere'ye dönen Karius'un bu sefer yolu Almanya'ya düştü.

 

Bundesliga ekibi Union Berlin'e transfer olan Karius, Bundesliga'da büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Karius, 8 haftası geriden kalan Bundesliga'da henüz forma şansı bulamadı. 

Lige beklentinin üstünde başlayan Union Berlin, 5. sıraya yerleşerek büyük bir sürprize imza atarken Karius yedek kulübesinden çıkamadı.

 

Senin için hazırladığımız haberler