Loris Karius'a Bayern Münih piyangosu!

06.03.2021 - 00:17 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 00:26

Almanya Ligi haberleri...Bir dönem Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen Alman kaleci Loris Karius için flaş bir iddia ortaya atıldı. Alman devi Bayern Münih'in, Karius'u Neuer'in yedeği olarak düşünüyor. İşte detaylar...

Loris Karius'a Bayern Münih piyangosu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da bonservisi bulunan ve Almanya Ligi takımlarından Union Berlin'de forma giyen Loris Karius için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Karius, Bayern'e doğru

Sport1 sitesinde yer alan habere göre; Bavyera ekibi Bayern Münih'in gelecek sezon için Loris Karius'u, Manuel Neuer'in yedeği olarak düşündüğünü iddia etti.

Alexander Nübel kadroda düşünülmüyor

Haberde, Neuer'in yedeği olan Alexander Nübel'in ise kadroda düşünülmediği ve Fransız ekibi Monaco'ya kiralık olarak transfer olacağı öğrenildi. Ancak sözleşmeye göre Nübel'in bu sezon en az 10 maçta oynaması gerekiyor ki 24 yaşındaki kaleci Bundesliga henüz forma şansı bulamadı. Nübel sadece Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası'nda forma giydi.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan Union Berlin ile sözleşmesi sezon sonuna kadar devam eden Loris Karius, forma giydiği 5 maçta kalesinde 4 gol gördü.

Alman kalecinin Liverpool ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar sürüyor. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler