Loris Karius'tan flaş hamle! Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti

28.03.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 28.03.2020 - 16:44

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş kalecisi Loris Karius, alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kulübü FIFA'ya şikayet etti. Sezon sonu takımdan ayrılacak olan Karius, alacaklarını sebep göstererek Beşiktaş'a ihtarname gönderdi.

Beşiktaş’ın file bekçisi Loris Karius’tan flaş bir hamle geldi. Alman kalecinin alacaklarının ödenmesi için kulübü FIFA’ya şikayet ettiği ortaya çıktı. 

Sezon sonu takımdan ayrılacak olan Karius alacakları için FIFA’ya başvurdu. Alman kalecinin ihtarname yollamasına tepki gösteren yönetimin yanıtı ise “Herkesin parasını kuruşu kuruşuna ödeyeceğiz” oldu.

'Beşiktaş'ta kimsenin alacağı kalmaz'

Çebi yönetiminin önceki dönemden kalan parasının yarısını ödediği sonraki dönemde de alacaklarının birikmesi üzerine 27 yaşındaki futbolcunun kulübü şikayet etmeye karar verdiği öğrenildi. İhtarnameye tepki gösterip siyah beyazlı kulüpte kimsenin alacağı kalmadığı söyleyen yöneticiler konuyla ilgili “Biz yönetime gelirken kulüp çalışanları kendi tahsil ettikleri paraları alıp giderken oyunculara paralarını ödememişler. Bu sıkıntıları çekiyoruz. FIFA’ya gerekli açıklamaları yazdık. Kimse merak etmesin, tüm futbolcuların alacaklarını kuruşu kuruşuna ödeyeceğiz" dediler. (Spor Arena)

Taraftarla yıldızı barışmadı!

Beşiktaş’ın 2018 yazında Liverpool’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Karius, siyah - beyazlı takım ile 2 sezonda 67 resmi maçta boy gösterirken, kalesinde 95 gol gördü. Yediği hatalı gollerle eleştirilen Alman file bekçisinin yıldızı Beşiktaş taraftarıyla bu nedenle barışmadı.

Beşiktaş'a geldiği tarihte transfermarkt verilerine göre bonservis değeri 12 milyon Euro olan 26 yaşındaki file bekçisinin yeni değeri ise 4 milyon Euro'ya kadar geriledi. Karius'un sözleşmesindeki satın alma opsiyonu ise 8 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler