Loris Karius'tan şampiyonluk açıklaması: "Karamsar bir tabloya gerek yok çünkü..."

18.02.2019 - 08:39 | Son Güncellenme: 18.02.2019 - 11:39

Loris Karius'tan şampiyonluk açıklaması: "Karamsar bir tabloya gerek yok çünkü..."

Beşiktaş’ın İngiltere Premier Lig devi Liverpool’dan kadrosuna kattığı Loris Karius, dönemin ilk yarısında sergilediği performansla beklenenin altında kalmıştı. Karius hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Karius şampiyonluk için umutlu

İkinci yarıda takımla birlikte çıkışa geçen isimler arasında yer alan Alman file bekçisi, konuyla ilgili olarak görüşlerini yakın çevrisiyle paylaştı.

Karius: "Kazanma serimizin devam edeceğine inanıyorum"

25 yaşındaki file bekçisi, “Sezonun ilk yarısında motivasyon eksikliği yaşadık. Takım olarak geriye düştük. Ancak bir kazanma serisi yakalarsak ileriye gideceğimizi biliyorduk. Özellikle dış sahada kayıp yaşamadan yolumuza devam etmemiz çok önemli. İkinci yarıda istediğimiz çıkışı yakalamayı başardık ve kazanma serimizin devam edeceğine inanıyorum. Daha yeni başladık” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk şansları hakkında değerlendirme yaptı

Siyah-beyazlıların kalecisi şampiyonluk yarışı konusunda da umutlu konuştu. Karius halen şampiyonluk şanslarının olduğuna vurgu yaptı.

Karius: "Şampiyonluğu sonuna kadar kovalamayı hedefliyoruz"

Alman eldiven, “İlk yarının bitimine göre şu anda şampiyonluk yarışındaki şansımız daha yüksek. İstikrarlı bir şekilde yolumuza devam edersek ilerleyen haftalarda ligin zirvesiyle aramızdaki farkı eritebiliriz. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalamayı hedefliyoruz. Şu anda aşırı karamsar bir tablo çizmeye gerek yok. Hala şampiyonluk için şansımız var” dediği öğrenildi.

Karius'un Beşiktaş'ta bu sezonki performansı

Loris Karius, bu sezon 18 maçta 1620 dakika süre aldı. Zaman zaman yaptığı hatalarla eleştirilen Karius, sosyal hayatıyla da gündemde uzun süre kalmıştı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler