Loris Karius'u stres bastı, tüm kapılar kapandı: "Hemen gitsin"

25.12.2020 - 14:27 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 15:02

Kariyerine Union Berlin'de devam eden Loris Karius yeni takımında tutunamadı. Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılan Alman kaleci için Berlin taraftarları olumsuz yorumlar yapıyor. İngiliz basını Karius'un geleceğiyle ilgili son durumu yazdı. Karius, Liverpool'a geri mi dönecek? İşte detaylar...

Loris Karius'u stres bastı, tüm kapılar kapandı: "Hemen gitsin"

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra kariyerine ülkesinin takımlarından Union Berlin’de devam eden Loris Karius, Bundesliga takımında tutunamadı. İngiliz basını, Karius’un geleceğiyle ilgili son durumu yazarken, Alman eldivene tüm kapıların kapalı olduğu vurgulandı. Detaylar haberde…

Karius ile ilgili net karar

Premier Lig ekibi Liverpool, Loris Karius’u Alman ekibi Union Berlin’e kiralık olarak vermişti. Karius yeni takımında ilk maçını Almanya Kupası’nda Paderborn’e karşı oynadı ve sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrıldı.

Her gelen top gol oldu

Bu maçta kaleye gelen 4 şuttan 3’ü gol golle sonuçlandı. İngiliz basınına göre; Karius’un bu performansı sonrası Alman ekibi net kararını verdi.

Ocak ayında yolcu

Ada basını, Union Berlin’in Karius ile yola devam etmeme kararı aldığını ve önümüzdeki günlerde Alman eldivenle yolların resmen ayrılacağını yazdı. Union Berlin taraftarları Karius ile ilgili tepkili gösterirken ‘Hemen gitmesi herkes için yararlı’ yorumlarını yaptı.

Liverpool kapıları tamamen kapattı

Öte yandan Liverpool’da Alisson ve Adrian San Miguel’in seçenekler arasında yer aldığı ve Karius’a Liverpool’un kapılarının da kapalı olduğu belirtildi. Karius’un yeni bir takım arayışına girdiği de gündeme geldi.

Karius’un Beşiktaş performansı

Beşiktaş ile 67 maça çıkan Alman kaleci, siyah-beyazlılarda kalesinde 95 gol görmüştü. Karius hatırlanacağı üzere Beşiktaş ile FIFA’lık olarak İstanbul’dan ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler