Clippers Forması Giyen Amir Coffey, Ateşli Silah Bulundurmaktan Tutuklandı

İsa Kethüda
31.07.2023 - 20:02 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 20:08

Amerikan basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Clippers oyuncusu Amir Coffey, dolu bir ateşli silah bulundurduğu için tutuklandı. İşte detaylar…

Clippers Forması Giyen Amir Coffey, Ateşli Silah Bulundurmaktan Tutuklandı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

NBA’de Los Angeles Clippers forması giyen basketbolcu Amir Coffey, pazar sabahı tutuklandı. 26 yaşındaki basketbolcunun tutuklanma sebebinin ateşli silah bulundurmak olduğu açıklandı.

Hız silahı yakalattı

TMZ Sports tarafından aktarılan bilgilere göre Los Angeles Clippers oyuncusu Amir Coffey tutuklandı. Pazar sabahı saat 2 sıralarında Los Angeles’ta devriye gezen bir polis ekibi hız limitini aşan bir aracı durdurdu.

Aracın yoğun bir şekilde uyuşturucu madde kokması üzerine araçta arama yapan ekipler içi dolu bir silah buldu. İddialara göre araçta yolcu olarak bulunan Coffey, silahın kendisine ait olduğunu kabul etmesinin ardından ateşli silah bulundurmaktan tutuklandı. 

İlgini Çekebilir
NBA'den Ja Morant'ı yıkan haber! 25 maç men...
Habere Git

Araçta uyuşturucu madde bulundu

Kolluk kuvvetlerinin TMZ Sports’a verdiği bilgilere göre hız limitini aştığı için durdurulan araçta yoğun bir uyuşturucu madde kokusu vardı. Haberin detaylarına göre Coffey ile araçta bulunan bir başka kişi daha uyuşturucu madde bulundurduğu için kayıt altına alındı. 

4 saat sonra kefalet ile serbest kaldı

Ateşli silah bulundurmaktan tutuklanan Amir Coffey, saat 5 sıralarında nezarethaneye konuldu. Los Angeles Clippers oyuncusu 4 saat sonra ise kefalet ile serbest bırakıldı. 

Önümüzdeki ay mahkemeye çıkacak

Kefalet ile serbest bırakılan Amir Coffey ayrıca mahkemeye çıkacağına dair de bir belge imzaladı. Coffey’in önümüzdeki ay mahkemeye çıkacağı aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Roberto Pereyra'nın temsilcisi konuştu! Beşiktaş...
Habere Git

Los Angeles Clippers’ta Amir Coffey 

NBA ekiplerinden Los Angeles Clippers için forma giyen Amir Coffey 2022-23 sezonunda takımı için 50 maça çıktı. Forma giydiği maçlarda 12,5 dakika ortalaması yakalayan 26 yaşındaki kısa forvet 3,4 sayı, 1,1 ribaunt, 1,1 asist ve 0,1 top çalma ortalaması ile oynadı. Toplam 4 yıldır 181 maç için Clippers’te forma giyen Coffey’nin kariyer ortalaması ise şu şekilde: 15,2 dakika, 5,5 sayı, 1,7 ribaunt, 1,2 asist, 0,3 top çalma.

Ja Morant da silah yüzünden ceza almıştı

Bilindiği üzere Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Yönetim Kurulu, elinde silah tuttuğu sosyal medya paylaşımlarına devam eden Memphis Grizzlies'in all-star oyuncusu Ja Morant'a 25 maç men cezası verdiğini duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler