Los Angeles'ta Ravens Show!

26.11.2019 - 16:38 | Son Güncellenme: 26.11.2019 - 16:38

NFL'in 12. hafta kapanış maçında Los Angeles Rams, sahasında Baltimore Ravens'ı konuk etti. 

 
Rams, maçın ilk hücum serisinde sadece 2 yard ilerleme kaydedebildi ve son topta degaj yapıp hücum hakkını Balitmore Ravens'a bıraktı. Maryland ekibi, ilk hücum serisinde koşu oyunlarıyla istediği ilerlemeyi kaydetti. Ravens, yedinci hücumda ilk pas oyununu oynarken, touchdownı da pas oyunundan çıkardı. Çaylak wide receiver Marquise "Hollywood" Brown, Lamar Jackson'ın 6 yardlık pas oyununda topu 1 yard çizgisinde yakaladı ve gol bölgesine anında girdi. Touchdown sonrasında Justin Tucker, ekstra golü sayıya çevirdi ve Ravens 7-0 öne geçti. (7.47) Lamar Jackson - Marquise Brown ikilisi, birkaç dakika sonra yine sahneye çıktı. 18 yardlık pas oyununda Jackson'ın etkili pasını sağlam yakalayan Brown, topu gol bölgesine girerken yakaladı. Farkı çift hanelere çıkaran Baltimore'da Justin Tucker, touchdown sonrası ikinci ekstra gol denemesinde de isabet kaydetti. (1.31) Mor Siyahlılar, ilk çeyreği 14-0 önde tamamladı.
 
İkinci 15 dakikaya girilirken önceki çeyrekten kalan hücum serisini sürdüren Los Angeles Rams, gol bölgesinin 7 yard uzağına kadar yaklaşsa da cezalar ve Ravens savunmasının etkili olmasıyla geriledi. Rams, son hakkını Greg Zuerlein'ın 32 yard uzaktan attığı alan golüyle noktaladı ve farkı 11 sayıya düşürdü. (9.45) Baltimore Ravens'ın cevabı, Mark Ingram'ın 1 yardlık koşu touchdownıyla oldu. Justin Tucker da üçüncü ekstra golünü attı ve Maryland ekibi, skoru 21-3'e getirdi. (4.42) Rams, Zuerlein'ın 46 yard uzaktan kaydettiği alan golüyle farkı 15 sayıya indirse de, çeyreğin bitimine 12 saniye kala Lamar Jackson'ın üçüncü touchdown pası geldi. Jackson'ın 7 yardlık pasını Willie Snead gol bölgesinde yakaladı. Justin Tucker bir kez daha ekstra golü sayıya çevirdi. Bu sayılarla birlikte Baltimore Ravens, devreye 28-6'lık üstünlükle girdi.
 
Maryland ekibi, üçüncü çeyreğin ilk hücum serisinde de touchdown yapmayı başardı. Kısa mesafeli bir pas oyununda Lamar Jackson'ndan topu alan Mark Ingram, touchdownı yapan isim oldu. Akabinde Justin Tucker, beşinci ekstra golünü attı ve fark 29 sayıya çıktı. (9.46) Son 15 dakikaya 35-6 önde giren Ravens, önceki çeyrekten kalan hücum serisini de touchdownla bitirdi. Willie Snead, Lamar Jackson'dan aldığı topu gol bölgesine sokmayı başardı. Touchdown sonrası ekstra golün ardından fark 7 katına çıktı. (14.43) Kısa bir süre sonra, Ravens savunmasından, eski bir Los Angeles Rams oyuncusu olan Marcus Peters sahneye çıktı. Sezon içinde Rams'ten Ravens'a takaslanan deneyimli cornerback, eski takım arkadaşı Jared Goff'ın Josh Reynolds'a attığı pası kendi yarı sahasının 36 yard çizgisinde yakaladı ve 14 yardlık bir ilerleme kaydetti. (12.36) Mor Siyahlılar, Peters'ın interceptionı sonrasında elde ettiği hücum serisinin sonunda ise alan golü isabeti buldu.
 
Karrılaşmayı 45-6 kazanan Baltimore Ravens, 11 maçta 9 galibiyete ulaştı ve Amerikan Futbol Konferansı'ndaki ikinciliğini sürdürdü. Los Angeles Rams ise, sahadan 5. kez mağlup ayrıldı.
 
MAÇTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER
 
 LOS ANGELES RAMS 
 
Robert Woods (WR): 9'da 6 pas yakalamada 97 yard mesafe
 
Greg Zuerlein (K): 2'de 2 alan golü isabeti
 
 BALTIMORE RAVENS 
 
Lamar Jackson (QB): 20'de 15 pas isabeti, 169 yard pas mesafesi, 5 touchdown pası, 8 koşu oyununda 95 yard mesafe
 
Mark Ingram (RB): 15 koşu oyununda 11 yard mesafe ve 1 koşu touchdownı, 7 yardlık pas yakalama touchdownı
 
Marquise Brown (WR): 7'de 5 pas yakalamada 42 yard mesafe ve 2 pas yakalama touchdownı
 
Willie Snead (WR): 3'te 2 pas yakalamada 14 yard mesafe ve 2 pas yakalama touchdownı
 
Marcus Peters (CB): 6'sı solo, toplam 8 tackle, 1 interception
 
Matthew Judon (LB): 2 tackle, 1 sack, 1 top düşürme
 

Senin için hazırladığımız haberler