'Love bugünün transferi, Larin ise yarının transferi'

06.02.2018 - 16:06 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 16:06

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Hakan Aksoy, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in programına konuk oldu. Hakan Aksoy şu açıklamalarda bulundu.

"Taraftar gözüyle baktığımızda Beşiktaş bizi çok mutlu ediyor, bugün biz Beşiktaş'a inanıyoruz bu yıl da başarılı olacağız. Bursa maçında iki yılın verdiği,  'herkesi yeneriz' havasıyla puan kaybettiğimize inanıyoruz. Bu bizi rahatsız ediyor, atmosfere göre yapılan bazı kadro tercihleri bizi puan kaybına sevk ediyor. Talisca, son iki maçın yıldızıydı ama Bursa'da aktif olamadı, Ümit Özat'ın yaptığı açıklamalar maçı gerdi ama biz kazanıp turu geçeceğimize inanıyoruz."

'Bayern Münih mücadelesi için de çok ümitliyim çünkü...'

"Biz Beşiktaş'ız ve hocamıza güveniyoruz, inanıyoruz onun arkasındayız, hocamızın yaptıkları yapacaklarının güvencesi olacak. Ben fazla değişiklik olmaması gerektiğini düşünüyorum ve kadromuza güveniyorum. Beşiktaş taraftarı takımına çok büyük destek oluyor, kupa maçlarında bile en az 20 bin taraftar oluyor. Bayern Münih mücadelesi için de çok ümitliyim çünkü herkes bu maçı izleyecek. Topçular hem kendileri hem de takımları için büyük bir mücadele ortaya koyacağını düşünüyorum."

'Love bugünün transferi, Larin ise yarının transferi'

"Beşiktaş'ın, kiralık veya sahibi olduğu futbolcuları var. Bursaspor maçına Medel-Talisca çıkıyor Atiba'nın da oynadığını düşünsenize? Oyuncular maç seçiyor demiyorum ama atmosfere göre oynuyorlar ve gergin maçlarda sorun yaşanıyor. Ben Beşiktaş'ın lig, kupa ve Avrupa'da şampiyon olacak kapasitede bir takım. Vagner Love'ı aldık ve oyuna girdiğinde yarattığı hareketlilikle bize faydalı olacağını gördük. Bir de genç bir oyuncu var onun da Tosun Paşa gibi katkı vereceğini düşünüyorum. Hem bugüne katkı verecek hem de yarını kurtaracak oyuncular almak lazım. Love bugünün transferi, Larin ise yarının transferi olarak gözüküyor, taraftar olarak çok mutluyum ama borçlardan dolayı bir yönetici olarak mutsuzum."

Senin için hazırladığımız haberler