Löw'e gelen teklifler soruldu! Fenerbahçe'ye açık kapı

24.03.2021 - 17:22 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 17:23

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası Eleme maçları haftasında Almanya, İzlanda'yla karşı karşıya gelecek. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw basın toplantısında konuştu. Son dönemde ismi Fenerbahçe'yle anılan Löw'den cevap geldi. Löw, "Turnuvadan sonra belki ilgimi çekebilecek bazı şeyler olabilir" dedi. İşte Löw'ün açıklamaları...

Löw'e gelen teklifler soruldu! Fenerbahçe'ye açık kapı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut konusundaki belirsizlik sürürken yönetimin gelecek yıl takımın başına kariyerli bir hoca getirmek istediği haberleri geliyor.

Güney Amerika'nın güvenilir televizyonlarından TNT Sports'un muhabiri Martin Castilla, Fenerbahçe’nin River Plate’in hocası Marcelo Gallardo’yu istediğini, tarafların kısa süre içinde görüşeceğini duyurdu.

"Fenerbahçe, Löw'ü istiyor"

Bunun ardından bir iddia da Alman basınından geldi. Bild, Fenerbahçe’nin Joachim Löw’ü teknik direktörü olarak geri getirmek istediğini yazdı. Löw'ün 2021 yazında yapılacak Avrupa Şampiyonası'ndan sonra görevini bırakacağı resmen duyrulmuştu.

Almanya ile İzlanda arasında oynanacak 2022 Dünya Kupası eleme maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Joachim Löw’e Almanya Milli Takımı'ndan sonraki kariyeri ve gelen tekliflerli ilgili bir soru soruldu.

"Turnuvadan sonra..."

Alman teknik direktör bu soruya, "Menajerim neler yapıyor bilmiyorum. Avrupa Şampiyonası bitene kadar hiçbir teklifi değerlendirmeyeceğim. Turnuva öncesi hiçbir kulüple direkt olarak görüşmem. Turnuvadan sonra belki ilgimi çekebilecek bazı şeyler olabilir” yanıtını verdi. Almanya finale çıkarsa 11 Temmuz'a kadar Löw takımının başında kalacak.

Löw'ün Fenerbahçe dönemi

61 yaşındaki teknik adam, daha önce Fenerbahçe'yi bir sezon boyunca çalıştırmıştı. 1998-1999 sezonunda sarı-lacivertli takımın teknik direktörü olan Löw, Fenerbahçe'nin başında çıktığı 38 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler