Löw'ün arkadaşı Emre Mor'u kavgasını detaylandırdı

12.05.2017 - 16:53 | Son Güncellenme: 12.05.2017 - 16:53

Löw'ün arkadaşı Emre Mor'u kavgasını detaylandırdı

AJANSSPOR ÖZEL- Eski Beşiktaşlı futbolcu ve Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'ün  aile dostu Ali Polat, Ajansspor'a konuştu.

İşte o açıklamalar!

Editörümüz Salim Manav'a konuşan Ali Polat, Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcumuz Emre Mor'un  fitness antrenörü Schleifer Schrey ile yaşadığı sorundan bahsetti. 

İşte Ali Polat'ın Ajansspor'a yaptığı özel açıklamalar:

'Emre Mor'a köpek yürüyüşü...'

"Emre'nin  fitness antrenörü Schleifer Schrey ile daha önce yaşamış olduğu bir problem varmış. Schrey antrenmanda Emre'ye ceza vermiş ve köpek yürüşüyünde yürütmüş, aşağılamışlar.  Daha sonra arkadaşları bu olayı şikayet etmiş. Zaten , Tuchel ve Schrey sezon sonunda takımdan ayrılacak. Bu olaydan Tuchel'in de bilgisi varmış. Alman basını Emre'ye sahip çıktı. Fakat Türk basınından aynı desteği göremedi. Emre Mor yedek kalmayı sevmeyen bir çocuk, Schrey ile Emre arasında daha önceden de problem olmuş"

'Löw'ün kafası çok karışık'

"Çin Milli Takım'ı Löw'e 50 milyon Euro teklifte bulundu, Löw'ün şu anda kafası çok karışık. Löw-Çin iddilarını kimse yalanlamadı. Bu haberi birinci ağızdan teyit ettim"

Bursaspor'dan sürpriz teklif!

"Bursaspor Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Sandhausen'in Teknik Direktörü Kenan Koçak'a teklif sundu. Kenan Koçak'a Bundesliga'dan da güzel teklifler var"

Hiçbiri çare olamadı!

Ligde bu sezon zor günler geçiren Bursaspor sezona Hamza Hamzaoğlu'yla başlamış, alınan kötü sonuçlarından ardından Hamzaoğlu'ndan sonra göreve Mutlu Topçu getirilmişti. Topçu'nun da Yeşil-Beyazlı takıma merhem olamamasının ardından göreve son olarak altyapıda görev yapan Adnan Örnek getirildi.

 

Prosinečki ismi gündeme gelmişti!

Gelecek sezon için teknik adam arayışlarını hızlandıran Bursaspor için daha önce Sergen Yalçın ve Robert Prosinečki isimleri de gündeme gelmişti.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

Senin için hazırladığımız haberler