Luan Peres'in Beşiktaş Derbisine Yetişip Yetişmeyeceği Belli Oldu

İsa Kethüda
20.09.2022 - 11:26 | Son Güncellenme: 20.09.2022 - 13:56

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile oynanan maçta sakatlanarak sahayı terk eden Luan Peres'in Beşiktaş derbisine yetişip yetişmeyeceği belli oldu. Detaylar.

Luan Peres'in Beşiktaş Derbisine Yetişip Yetişmeyeceği Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız temsilsici Rennes ile oynanan ve 2-2 berabere biten karşılaşmada sakatlanarak sahayı terk eden Luan Peres'in, Beşiktaş derbisine yetişip yetişmeyeceği belli oldu.

Fenerbahçe'de 3 oyuncu izin yapmayacak

Skorer'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Luan Peres, Serdar Aziz ve Nazım Sangare izin yapmayacak. Bu üç ismin tedavilerine devam edecek. Dizinde yumuşak doku zedelenmesi ve şişme meydana gelen Peres'e yoğun tedavi uygulanıyor.

Luan Peres'in, Beşiktaş maçına yetiştirilmesi planlanıyor

Brezilyalı stoperin milli aranın ardından Beşiktaş'la oynanacak derbi maçta takımdaki yerini alması hedefleniyor.

Ne olmuştu?

Bilindiği üzere Brezilyalı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile oynanan maçta sarı-lacivertlilerin yediği 2. golü engellemek isterken bacağını kale direğine çarpmıştı. Yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemeyen Peres, sedyeyle saha kenarına alınmıştı.

Serdar Aziz tedavi sürecine girdi

Uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Serdar Aziz, ağrıları artınca yeniden tedavi sürecine girdi. Tecrübeli stoper de verilen izinde tedavi olacak. Serdar'ın derbi maça kadar tamamen hazır duruma gelmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Sancak'tan Çakar'a canlı canlı ayar
Habere Git

Bu arada teknik heyet milli ara nedeniyle takıma 4 gün izin verdi. Fenerbahçe cuma günü gerçekleştireceği antrenmanla derbi mesaisine başlayacak.

İlgini Çekebilir
Finali Mustafa Denizli yüzünden kaçırdık
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler