Lucas Lima için Melo'dan açıklama

23.11.2017 - 18:46 | Son Güncellenme: 23.11.2017 - 18:46

Lucas Lima için Melo'dan açıklama

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Santos'un 10 numarası Lucas Lima hakkında Palmeiras forması giyen Felipe Melo'dan açıklamalar geldi.

Brezilya basınında çıkan haberlerde, Lucas Lima'nın Avrupa ve Çin'den gelen milyon euroluk tekliflere rağmen Palmeiras ile sözlü anlaşmaya vardığı belirtilmişti.

Halihazırda Santos tarafından kadro dışı bırakılan ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayan Lucas Lima'nın Palmeiras'a gelme ihtimalini değerlendiren Melo, daha önce sosyal medya üzerinden Palmeiraslı taraftarları provoke eden 27 yaşındaki oyuncunun geçmişinin sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.

Galatasaray'ın eski oyuncusu, Lima'nın diğer oyunculardan farklı bir muameleye tabi tutulmayacağını vurguluyarak, "Palmerias'ın içine girdiğiniz andan itibaren Palmeiraslı oluyorsunuz ve hepimiz tarafından kucaklanıyorsunuz. En azından onun için bunu yapmak zorundayız. Geçmiş geçmişte kaldı. Umarız, transferi gerçekleşir de, bize yardım eder" dedi.  

Lucas Lima kimdir?

Futbol hayatına Internacional'de başlayan 1990 doğumlu Lima, 2012-13 sezonunu kiralık olarak Sport Recife'de geçirdi. 7 Şubat 2014'te Santos'a transfer olan Lima, 3.5 yıldır bu takımda forma giyiyor.

Geçen sezon 23 maçta forma giyen ve 2 gol 2 asistle oynayan 27 yaşındaki 10 numara, bu sezon çıktığı 33 maçta ise 1 gol 12 asistlik bir performans sergiledi.

 

 

AJANSSPOR DIŞ HABERLER - KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler