Lucas Perez ayrılıyor! Menajeri açıkladı!

28.07.2017 - 16:49 | Son Güncellenme: 28.07.2017 - 16:49

Lucas Perez ayrılıyor! Menajeri açıkladı!

AJANSSPOR DIŞ HABER -  İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’de golcü futbolcu Lucas Perez’in ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe’nin de transfer gündeminde yer alan Perez’in menajeri, golcü oyuncunun geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yakın zamanda Lyon’dan Alexandre Lacazette'i kadrosuna katan ve 9 numaralı formayı yeni golcüsüne teslim eden Arsenal’de oynayan Perez, La Liga’ya gitmeye sıcak bakıyor.

Lucas Perez’e, İspanya Ligi ekiplerinden Deportivo La Coruna’nın teklifte bulunduğu ve 28 yaşındaki oyuncunun da La Liga ekibine imza atma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Oyuncunun menajeri Rodrigo Lovelle, “Herkesle konuştuk. Arsenal’den ayrılmak istiyoruz. Burada forma bulma fırsatı yok ve 1 yıl içinde Dünya Kupası var. Perez’e hiç sorulmadan 9 numarayı başka bir futbolcuya verdiler. Sorulmadan numaranın alınmasına kim kızmaz, üzgün olmaz?” diye konuştu.

Öte yandan Lovelle, ”Deportivo 1 hafta önce Perez için teklifte bulundu. Lucas, her seferinde daha az fırsat buldu. Ben yönetici olsaydım onu takımda tutardım. Çünkü üst düzey bir forvet. Fakat ; ona hak ettiği forma verilmedi. İtiraf ediyorum bunun için üzülüyorum. Elbette Lucas oynamak istiyor.” açıklamasını yaptı.

Premier Lig’de 2016-2017 sezonunda Arsenal ile 22 maça çıkan Lucas Perez, 8 gol atıp 6 kez de asist yaptı. Perez, daha önce de İspanya’da Deportivo forması giymişti. Ayrıca golcü isim bir dönem PAOK, Dinamo Kiev, Karpaty Lviv ve Rayo Vallecano’da da top koşturmuştu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler