Boyalı zeminden yeşile boyana Lucas Toreira'dan Hulk benzetmesi

İsa Kethüda
26.09.2023 - 22:11 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 23:26

Olimpiyat Stadı'nın yanan çimleri yeşile boyandı. Bundan en çok etkilenen de Lucas Torreira oldu. Uruguaylı maç sonu yeşil kahraman Hulk'u hatırlattı.

Boyalı zeminden yeşile boyana Lucas Toreira'dan Hulk benzetmesi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in ertele maçında Galatasaray, İstanbulspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 1-0 mağlup etti. Karşılaşmaya kaçan Kerem-Icardi penaltı denemesi kadar bir de yeşile boyanan çimler damga vurdu. Zeminin boyandığını ifşa eden de saçları, forması ve elleri yeşile boyanan Lucas Torreira oldu. Uruguaylıya çizgi roman kahramanı Hulk benztemesi yapıldı. Torreira da maç öncesinde aklına Hulk'un geldiğini söyledi.

Torreira'nın aklına da Hulk gelmiş

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Lucas Torreira, "Maç önünde Hulk benzetmesi aklıma gelmişti. Çok polemik yaratmak istemiyorum. Lig çok mücadeleci ve kaliteli bir lig. Zeminin daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Benim geldiğim yerde de sahalar çok iyi değildir. Biz orada keyif almaya çalışırız. En önemlisi de budur" dedi.

Galatasaray da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hulk karakterinde değişiklik zamanı. Marvel" diyerek göndermede bulundu.

"Bugün yorgun gözükmüş olabilirim"

Maçların zor geçtiğini kaydeden Torreira, "En üst seviyede devam etmeliyiz. Şampiyonlar Ligi'nde de oynuyoruz. Bugün biraz yorgun gözükmüş olabilirim ancak elimizden geleni yapmaya çalışıyorum. Çok fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Yüksek kalitede oyuncularımız var. Hafta sonu da önemli maçımız var. Geçen sene şampiyon olurken de çok çalışıyorduk. Bu sene de çalışıyoruz" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Kerem-Icardi tarih yazamadı ama 3 puanı yazdı
Habere Git

Çizgi kahraman Hulk kimdir?

Saha zemine serpilen boyadan yeşillenen Lucas Torreira'nın benzetildiği Hulk, Marvel Comics firmasının yarattığı bir çizgi roman kahramanıdır. Yeşil renkli bu Stan Lee ve Jack Kirby tarafından hayal edilip çizildi. İlk olarak, 1 Mayıs 1962 yılında "The Incredible Hulk" adıyla piyasaya sürülen Hulk, çok güçlü ve öfkesini kontrol etmekte zorlanan yeşil bir devdir. Hulk, radyasyondan ötürü mutasyona uğramış bir insandır aslında. Hulk, çizgi roman serisi olmanın yanısıra çok sayıda kez sinemaya da uyarlandı ve dünya çapında üne sahip oldu. Aynı adı taşıyan Brezilyalı dünya çapın Hulk isimli bir futbolcu da bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler