Lucas Torreira, Galatasaray ile ilgili kararını verdi! Sözleşme...

30.01.2024 - 15:45 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 16:04

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, sözleşme uzatma iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Lucas Torreira, Galatasaray ile ilgili kararını verdi! Sözleşme...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, sözleşme uzatma iddiaları hakkında Sport 890'a açıklamalarda bulundu.

"Muslera, Türkiye'de çok sevilen ve saygı duyulan bir insan"

İlk olarak takım arkadaşı Fernando Muslera'dan övgü dolu sözlerle bahseden Torreira, "Fernando Muslera, Türkiye'de çok sevilen ve saygı duyulan bir insan. 

"O ve ailesi bana çok yardımcı oldu"

Buraya gelirken onunla konuşmuştum ve bu benim için çok önemliydi. Yaşlanmasına rağmen her seferinde daha iyi kurtarışlar yapabiliyor. O ve ailesi zor zamanlarımda bana yardımcı oldular. Onlara minnettarım" dedi.

İlgini Çekebilir
Samsunspor: "Hakem kararları futbolun önüne geçmiştir"
Habere Git

"Galatasaray'da kalmak istiyorum"

Galatasaray ile sözleşme durumunu değerlendiren Uruguaylı futbolcu, "Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmem var ve burada kendimi çok rahat hissediyorum. Sözleşmemi yenileyip burada kalmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"Uruguay Milli Takımı'nda olmamak acı veriyor"

Uruguay Milli Takımı'nda yeniden forma giymek istediğini söyleyen Torreira, "Orada olamamak çok acı veriyor. 25 bin nüfuslu bir kasabadan ayrılıp milli takıma gitmek hiç de kolay değil. Kırgın değilim. Her şeyi yeniden milli takım formasını giymek umuduyla yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a maliyeti ve kazandığı ücret

2022 tarihinde Arsenal'den 6 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek sarı-kırmızılı takım ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Uruguaylı yıldız, Galatasaray'dan her bir futbol sezonu için net 2.750.000 Euro kazanıyor.

İlgini Çekebilir
Bomba transfer iddiası! Perşembe gününe kadar Galatasaray'a imza atacak
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Galatasaray ile 29 karşılaşmaya çıkan önlibero oyuncusu 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler