Lucas Torreira: "Üzgünüm, Hesabım Hacklendi"

İsa Kethüda
13.03.2023 - 11:59 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 12:08

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira, Twitter sosyal medya hesabının hacklendiğini açıkladı.

Lucas Torreira: "Üzgünüm, Hesabım Hacklendi"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira, Twitter sosyal medya hesabının hacklendiğini duyurdu.

"Üzgünüm, hesabım hacklendi"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Uruguaylı yıldız, "Üzgünüm, hesabım hacklendi. Şimdi her şey yolunda, teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncunun sosyal medya hesabından, oyuncu Devrim Özkan'la ayrıldığı iddialarının çıkmasının ardından "💔🥹" paylaşımı yapılmıştı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus suskunluğunu bozdu: "Ayrılığı..."
Habere Git

Devrim Özkan: "Hayatımdaki tek şey işimdir"

Oyuncu Devrim Özkan ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Hayatımdaki tek şey işimdir. Ve sadece işimle çok mutluyum. Başka da bir açıklamam yok. Teşekkürler" diye konuştu.

Devrim Özkan, Galatasaray maçlarını yakından takip ediyor

Bilindiği üzere, Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilen Devrim Özkan, Galatasaray'ın iç sahadaki maçlarını kaçırmıyordu.

Muslera'nın eşinin doğum gününe katıldı

Ünlü oyuncu Özkan, Fernando Muslera'nın eşi Patricio'nun doğum gününde de birlikte poz vermiş ve Lucas Torreira'nın ailesiyle takipleşmeye başlamıştı.

İlgini Çekebilir
Orkun Kökçü'den OneLove kararı: "Farklı amaçla kuruldu"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler