Galatasaraylı Lucas Torreira İle Devrim Özkan, Tatilde Tekrardan Buluştu!

25.06.2023 - 09:50 | Son Güncellenme: 25.06.2023 - 09:55

Süper Lig ekibi Galatasaray'da adı sık sık güzel oyuncu Devrim Özkan ile anılan yıldız oyuncu Lucas Torreira, Miami tatilinde Özkan ile görüntülendi. Detaylar...

Galatasaraylı Lucas Torreira İle Devrim Özkan, Tatilde Tekrardan Buluştu!

AJANSSPOR HABER

Sezon içerisinde aşk hayatları ile gündem olan Galatasaraylı Lucas Torreira ile Devrim Özkan ikilisi, Miami'de birlikte görüntülendi. İkili daha önce arkadaş olduklarını dile getirmelerine rağmen medyada sevgili oldukları iddiası sürmeye devam ediyor. Detaylar...

Devrim Özkan ile Torreira hep yan yana geldi

Birçok kez birlikte görüntülenen ikili, Galatasaraylı futbolcularının olduğu tüm eğlence programlarına birlikte gittiler. Fotoğrafların ortaya çıkmasıyla birlikte ise gündeme Devrim Özkan ile Torreira'nın aşk yaşadıklarına dair haberler gündeme gelmişti. Ancak Torreira ve Devrim Özkan'dan art arda gelen paylaşımların ardından iki isim arasındaki ilişkinin sona erdiği öne sürülmüştü.

Torreira'dan oyunculuğu bırak iddiası

Torreira'nın Devrim Özkan'a mesleğini bırakmasını ve onunla evlenmesini söylemesiyle gerilmişti. Güzel oyuncu ise bu duruma son derece sinirlenerek ilişkiyi bitirmiş ve kariyerine odaklanmayı seçmişti.

Lucas Torriera ile Devrim Özkan birlikte tatile çıktı

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, beraber tatile çıktı. İkilinin Miami’de çekilen samimi görüntüleri objektiflere yansıdı. Bu görüntüler sonrasında Lucas Torreira ve Devrim Özkan arasında bir aşk yaşandığı öne sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler