Galatasaraylı Lucas Torreira oynamak istediği takımı açıkladı: Temastayız

20.01.2024 - 07:03 | Son Güncellenme: 20.01.2024 - 07:09

Süper Lig devi Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ESPN'e röportaj verdi. Yıldız oyuncu oynamak istediği takımı açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaraylı Lucas Torreira oynamak istediği takımı açıkladı: Temastayız

AJANSSPOR HABER

Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki orta sahası Lucas Torreira, ESPN'e verdiği röportajda oynamak istediği takımı açıklarken ayrılık sinyalleri olarak adlandırıldı. İşte yıldız oyuncunun forma giymek istediği takım...

''Orada oynamak için ölüyorum''

ESPN'e konuşan Lucas Torreira Boca Juniors'ta forma giymek istediğini dile getirdi. Torreira, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum" ifadelerini kullandı.

''Temastayız''

Riquelme ile temasta olduklarını vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, "Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a müjde: Icardi takımla çalıştı
Habere Git

Ailesine daha yakın olmak istediğini belirten Lucas Torreira, "Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim" dedi.

''Dönüşüm artık daha yakın''

Güney Amerika'ya yakın zamanda döneceğini söyleyen Torreira, "Her şeyin zamanı gelince gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bir futbolcu olarak hayal ettiğim her şey gerçekleşti. Güney Amerika'ya dönüşüm artık daha yakın" dedi.

''Minnettar davranmalıyım''

Galatasaray'a karşı minnettar davranması gerektiğini vurgulayan Torreira, "Geçen yıl bazı Güney Amerika takımları ile konuşmalarım oldu ama şu an Galatasaray'da olmam gerekiyor. Galatasaray'da bana iyi davranan insanlara karşı minnettar davranmalıyım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Icardi'nin imaj haklarında Galatasaray'ın da payı var
Habere Git

''Nacional'i tutuyorum''

Uruguay'da Nacional'i tuttuğunu belirten Lucas Torreira, "Bunu hiç söylemedim ama ben bir Nacional taraftarıyım. Penarol'a çok saygı duyuyorum çünkü Penarol'da oynadım ve gerçekten en güzel deneyimlerden biriydi. Küçük yaşlarda Peñarol'da oynadım, sonra yedinci yaşıma girdim, biraz Penarol'daydım ve kulüp beni serbest bırakmaya karar verdi çünkü o zamanlar benden daha iyileri vardı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler