Lucas Torreira'dan ayrılık açıklaması! ''Orada oynamak için can atıyorum''

Ali Bozkurt
08.06.2024 - 00:55 | Son Güncellenme: 08.06.2024 - 00:58

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, Arjantin devi Boca Juniors'ta oynama hayalleri olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Lucas Torreira'dan ayrılık açıklaması! ''Orada oynamak için can atıyorum''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız futbolcusu Lucas Torreira, Uruguay basınından Radio Impacto de Fray Bentos'a konuştu. Orta saha oyuncusu hayalindeki takımı açıklarken milli takıma alınmamasına da tepki verdi. Detaylar...

''Orada oynamak hayalim''

Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayan Torreira, buradan sonra gitmek istediği takımı açıkladı. Uruguaylı oyuncu, "Boca'da oynamak için can atıyorum. Bunu tüm ruhumla istiyorum. Riquelme ile sık sık konuşuyorum. Galatasaray'da 2028 yılına kadar yeni sözleşme imzaladım. Bunun Avrupa'daki son kulübüm olacağını biliyorum ve sonrasında Boca'ya gitmek istiyorum." dedi.

''Canımı acıtıyor''

Milli takıma davet almaması hakkında konuşan Torreira, "Canımı acıtıyor. Koçu kişisel olarak tanımadığım için anlıyor muyum bilmiyorum ama onu bir koç olarak tanıyorum çünkü uzun bir geçmişi var ama onun benim hakkımda ne düşündüğünü bilmek isterim. Milli Takım'da yer alabilmek için neleri geliştirmem gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

''Galatasaray dünyanın en iyi takımlarından...''

Ayrıca Galatasaray'ın dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, "Orada olamamak beni üzüyor. Türkiye Ligi, Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olmayabilir ancak elimizdeki kadroya bakarsanız Galatasaray, dünyanın en iyi takımlarından biri ve ben de buradayım. Bilinmeyen bir ülkede değilim ama teknik direktörün kararlarını anlamak zorundasınız. Bir antrenörün bir oyuncuya kızıp onu çağırmayacağını düşünmüyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler