Lucas Torreira'dan Galatasaray'ı rahatlatan hareket: Kovdu!

Cüneyt Muharremoğlu
11.11.2022 - 08:31 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 08:34

Son dakika haberi... Uruguaylı Lucas Torreira, parası ödenmediği için kendisine haber vermeden Galatasaray'a ihtar çeken menajeri ile yollarını ayırdı.

Lucas Torreira'dan Galatasaray'ı rahatlatan hareket: Kovdu!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da geçen sezon forma giyen Ryan Babel, Sofianne Feghouli alacakları ödenmediği için FIFA'ya başvurmuş, Erick Pulgar'da kulübe ihtar çekmişti. Şu an kadroda bulunan Hollandalı Patrick Van Aanholt ile Uruguaylı Lucas Torreira'nın menajerleri de Galatasaray'a ihtar çeken diğer isimler olmuştu. Bu futbolculardan Lucas Torreira ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Menajeri ile yolunu ayırdı

Hürriyet'in haberine göre Torreira, Galatasaray'ın ödemediği imaj hakları taksitlerini de isteyen menajeri ile yolunu ayırdı. 

Bilgi vermeden başvurmuş

Uruguaylı futbolcunun, menajerinin kendi bilgisi dışında FIFA'ya başvurması nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Büyük iddia: Galatasaray'da cüzdan krizi! En büyük rakip...
Habere Git

 Arsenal'den transfer edildi

26 yaşındaki Lucas Torreira, bu sezonun başında 6 milyon Euro bonservis verilerek Galatasaray'a transfer oldu. Şu ana kadar Süper Lig'de 11 karşılaşmaya çıkan Uruguaylı defansif orta saha, gol ya da asist katkısı yapamadı.

Muslera ile birlikte Dünya Kupası'na gidiyor

Lucas Torreira, Galatasaray'da forma giyen kaleci Fernando Muslera ile birlikte Katar'da yapılacak Dünya kupası kadrosuna davet edildi. Torreira, 40 kez şan bulduğu Uruguay Milli Takımı'nda 2 asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler