Lucas Torreira Transferinde Lazio'nun Teklifi Belli Oldu | Galatasaray Haberleri

Orhan Gülek
27.06.2023 - 18:42 | Son Güncellenme: 27.06.2023 - 18:47

Transfer haberleri... Galatasaray'ın yıldız ismi Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, Lazio'nun oyuncusu için teklifinin 12 milyon euro olduğunu açıkladı.

Lucas Torreira Transferinde Lazio'nun Teklifi Belli Oldu | Galatasaray Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın başarılı futbolcularından Lucas Torreira'nın adı birçok kulüple anılıyor. Lucas Torreira'nın menajeri, İtalyan ekibiyle görüşeceklerini açıkladı. Galatasaray oyuncu için ödediği bonservisin 3 katını talep ediyor.

Lucas Torreira, Lazio radarında

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında 6 milyon Euro'ya transfer ettiği Lucas Torreira, Sarı-Kırmızılılarda gösterdiği performansla beğeni kazanmıştı. Şampiyonluğun başrol isimlerinden olan Lucas Torreira, sezon boyunca takımın vazgeçilmezi olmuştu. Deneyimli futbolcu bu performansı sonrası transferin de gözdesi haline geldi. Lucas Torreira'nın adı bu kez de Lazio ile anılmaya başlandı.

Galatasaray 3 katını talep ediyor

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre Lucas Torreira'nın menajeri, Lazio ekibiyle önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağını açıkladı. Lucas Torreira'nın ayrılığına sıcak bakmayan Galatasaray'ın, başarılı futbolcusu için 17-18 milyon Euro bonservis talep ettiği haber detayında yer aldı.

3 yıl daha sözleşmesi var

27 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Lucas Torreira'nın kariyeri

Galatasaray’ın 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal’den transfer ettiği 27 yaşındaki Torreira, daha önce İtalya’da Pescara, Sampdoria ve Fiorentina formaları giydi.

Lucas Torreira'nın performansı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 34 maça çıkan ve 1 asist yapan Torreira, orta sahadaki çalışkan performansıyla sarı kırmızılı ekibin takım savunmasında kritik bir rol oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler